Stage bij Furore Conclusion, Carly aan het woord

Stage bij Furore Conclusion in drie woorden? Absoluut een aanrader!

13 december 2021   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Computer en boeken
Wat hield jouw stageopdracht in?

Tijdens mijn stage bij Furore Conclusion mocht ik zelf ontdekken waar mijn interesses lagen en een onderwerp zoeken wat daarbij paste. Collega’s bij Furore Conclusion hielpen mij met het bedenken van ideeën. Mijn enthousiasme werd opgewekt door een nieuwe module voor consultvoering en de manier waarop artsen hierin gestructureerd kunnen registreren. Nadat we tot een concreet plan waren gekomen, ging Furore Conclusion voor mij aan de slag om een ziekenhuis te vinden waar ik dit kon uitvoeren. Dat werden uiteindelijk zelfs twee ziekenhuizen. Bij deze twee ziekenhuizen onderzocht ik de mate van gestructureerd registreren in de nieuwe module. Ik ontwikkelde daarvoor een tweeledige methode om de gestructureerdheid van consultregistraties te meten. Deze methode kan gebruikt worden om aandachtsgebieden uit te lichten en zo de acceptatie van gestructureerd registreren te verbeteren. 

Kun je iets zeggen over de afronding van jouw stage en jouw afstuderen?

Een groot deel van mijn stage vond online plaats door het thuiswerkadvies. Vanaf halverwege mijn stage kon ik twee dagen in de week naar kantoor komen, maar helaas ben ik niet een keer in beide ziekenhuizen geweest. Voor de afronding mocht ik eind augustus wel fysiek mijn onderzoek verdedigen en kon ik daarna met trots zeggen dat ik cum laude was afgestudeerd. Het voelde zo echt als een officiële afronding.

Door de grote hoeveelheid kennis bij Furore Conclusion hoefde ik niet steeds zelf opnieuw het wiel uit te vinden maar kon ik putten uit de kennis van mijn begeleider en andere collega’s.

Carly Derks

Implementatieconsultant (en oud-stagiaire)

Furore Conclusion collega Carly Derks
Hoe kijk je terug op jouw stage? 

Mijn opdracht voelde als nuttig voor het werkveld en hier haalde ik veel energie uit. Het was een erg leerzame periode waar ik ondanks de thuiswerksituatie genoeg en juist makkelijk contact kon hebben met mijn begeleiders. Ik belde ze zo even via Teams en werd altijd snel geholpen met vragen. Door de grote hoeveelheid kennis bij Furore Conclusion hoefde ik niet steeds zelf opnieuw het wiel uit te vinden maar kon ik putten uit de kennis van mijn begeleider en andere collega’s. Tegelijkertijd leerde ik veel over projecten, ziekenhuizen en het elektronisch patiënten dossier. Dat komt nu zeer goed van pas in het werkende leven.

En nu, wat doe je na je stage?

Ik ben bij Furore Conclusion gebleven! De werksfeer beviel me erg goed en er valt hier nog zoveel meer te leren. Op mijn eerste dag officieel in dienst begon ik meteen op mijn eerste project bij het Erasmus MC. Bij dit project ondersteun ik programmamanagement bij de upgrade van HiX en heb ik ook meteen profijt van mijn stageonderwerp. Ze implementeren namelijk ook de nieuwe consultvoering. Ik kwam hierdoor niet helemaal blanco het project binnen en kan mijn kennis verder uitbreiden.

Furore collega's Nathalie, Marco en Michel op kantoor

Werken bij Furore Conclusion

Loop voorop in de nieuwste ontwikkelingen

Meer weten over stage lopen bij Furore Conclusion?

Neem contact met ons op

Tom Rooseboom, junior recruiter bij Furore

Tom Rooseboom

Furore | Conclusion
t.rooseboom@furore.com