Implementatie, Go-live & Optimalisatie

Furore Conclusion neemt de ervaring van talloze projecten mee in jouw implementatie van HiX. Niet alleen in de voorbereiding, de project- en Go-livefase. Maar ook bij de optimalisatie en projecten na de livegang.

Furore Conclusion implementatieconsultants Maikel, Roy en Sascha op kantoor

De voorbereiding op en uitvoering van de go-live van een ziekenhuis-EPD is een groot project dat vrijwel iedere medewerker in een ziekenhuis raakt. In onze visie bestaat de ideale projectorganisatie uit een mix van interne medewerkers en externe consultants, die kennis van het product en ervaringen van andere ziekenhuizen meebrengen.

Door onze jarenlange ervaring met de producten van ChipSoft zijn wij van grote toegevoegde waarde, op onder andere de volgende punten:

Icon 9

Projectleiders & werkgroepvoorzitters

Wij leiden vanuit de inhoud: (deel-)projecten en begeleiding van werkgroepen. Goede projectleiding zorgt voor rust, efficiëntie, hogere kwaliteit en tevreden, goed opgeleide medewerkers.

Icon 6

Testcoördinatie & uitvoering

Testen is van essentieel belang bij het opleveren van goedwerkende oplossingen. Wij hebben de kennis en expertise in huis om het testen optimaal te laten verlopen.

Icon 5

Bouw & inrichting

Met Furore Conclusion werk je aan een optimaal werkende, duurzame inrichting. Wij staan voor creatieve en beheersbare oplossingen in zowel zelfbouwomgevingen als binnen de kaders van de standaard content.

Icon 8

Opleiding

Wij zijn kennisdelers. Dat doen we zowel aan de kant van het beheer en het inrichten van het EPD en daarin de juiste keuzes maken, als het juist gebruiken van het EPD door artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel.

Onze ChipSoft experts

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers. Velen van hen komen uit de praktijk en combineren ChipSoft HiX-expertise met diepgaande kennis van de markt en een ruime ervaring.
Furore collega Valerie Robeer
Furore collega Torben Vrielink
Furore collega Naomi Rossenaar
Furore collega Nils Plomp
Furore Conclusion collega Carly Derks
Furore collega Tim de Wild

Uitgelicht nieuws

Nieuws

Medische beeldvorming bij HMC met CS-Functie

NIls Furore

Uitgelichte projecten

Nieuws
HMC vlag

Implementatieconsultant Roy over CS-behandeling bij HMC

Aan de slag met implementatie en optimalisatie?

Neem contact op!

Furore collega Floris Lamers

Floris Lamers

info@furore.com