EPD livegang: kennisdeling over projectfases

De implementatie van een nieuw elektronisch patiëntendossier is allesomvattend. Van inrichting tot testen en van livegang tot nazorg; een implementatieproject is een divers en complex traject. De consultants van Furore Conclusion zijn regelmatig betrokken bij de verschillende fasen van een livegang. Door ervaringen uit te wisselen, blijft het team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe toepassingen.

20 april 2023   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Furore collega Naomi op de ITA afdelingsmiddag bij Furore Conclusion

Voor de afdelingsmiddag van het Implementatie, Testen & Applicatiebeheer team van Furore Conclusion, afgekort ITA, verzamelden de implementatieconsultants op het kantoor van Conclusion in Utrecht. Deze voorjaarseditie stond in het teken van go-lives: de livegang van een nieuw EPD of een nieuwe versie van het systeem. 

Het ITA-team is betrokken bij (her)implementaties van zowel Epic EPD als HiX. De ervaringen bij recente projecten boden een mooie gelegenheid om de projectstructuur van beide systemen met elkaar te vergelijken. Wat zijn de overeenkomsten en verschillen bij een livegang met Epic en HiX?

De sprekers van deze middag namen de collega’s mee in de verschillende fasen in een implementatieproject: de voorbereiding, de inrichting, het testen, de opleidingen, het moment van go-live en de post-live fase, met nazorg en het doorvoeren van updates. Aan de hand van voorbeelden uit lopende en onlangs uitgevoerde implementaties vergeleken zij de projectstructuur, planning en projectfasen. De groep sloot het programma af met een inspirerende presentatie van gastspreker Ewout Kuijer en een vermakelijke quiz over de betekenis van bijzondere zorgtermen.

Word onderdeel van het ITA team

Wil jij ook meewerken aan een uitdagend implementatieproject? Als implementatieconsultant bij Furore Conclusion zet je jouw kennis en expertise in om een ziekenhuis te ondersteunen bij de implementatie en optimalisatie van uiteenlopende processen. Samen met jouw collega's werk je toe naar een succesvolle livegang.

Blik in de zaal op de ITA afdelingsmiddag bij Furore Conclusion
Furore collega Stephanie op de ITA afdelingsmiddag bij Furore Conclusion
Furore collega Carly op de ITA afdelingsmiddag bij Furore Conclusion
Furore collega Torben op de ITA afdelingsmiddag bij Furore Conclusion
Furore collega Etienne op de ITA afdelingsmiddag bij Furore Conclusion
Furore collega Tim op de ITA afdelingsmiddag bij Furore Conclusion
Furore collega Naomi op de ITA afdelingsmiddag bij Furore Conclusion
Furore collega Inge op de ITA afdelingsmiddag bij Furore Conclusion
Ewout Kuijer op de ITA afdelingsmiddag bij Furore Conclusion
Furore collega Manon op de ITA afdelingsmiddag bij Furore Conclusion
Furore collega Laila op de ITA afdelingsmiddag bij Furore Conclusion

"Furore Conclusion in twee woorden: vakmanschap en plezier."

Wil jij de zorg in Nederland ook verbeteren met je IT-skills? Neem gerust contact met mij op.

Tom Rooseboom, junior recruiter bij Furore

Tom Rooseboom

Recruiter
t.rooseboom@furore.com