Onze certificeringen

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. We werken daarom continu aan de meest optimale dienstverlening.

ISAE 3402 Certified

ISAE 3402 Type II Verklaring

ISAE 3402 is de internationale standaard voor (beheersing van) uitbesteding.

Duurzaam ondernemen

Conclusion | duurzaamheidsverslag 2023

Duurzaamheidsverslag

Conclusion heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Maar wat betekent dat nu eigenlijk concreet? Hoe pakken we het aan, wat zijn de thema’s en verschillende initiatieven? En wat is de rode draad van het geheel? Je leest het in het Conclusion duurzaamheidsverslag.

Co2 prestatieladder

CO2 prestatieladder

Voor het tweede jaar op rij heeft Conclusion het hoogst haalbare certificaat ontvangen van de CO2-Prestatieladder. De jaarlijkse certificering vraagt van organisaties om zo volledig mogelijk inzicht te verschaffen in de CO2-emissies in de hele keten. Het niveau 5-certficaat is afgegeven door de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) en geldt voor het hele ecosysteem van expertbedrijven.

CO2 footprints

CO2 footprints

Jaarlijks voert Conclusion een energie beoordeling uit en wordt er een emissie inventaris opgesteld.

Conclusion impact bos

Conclusion Impact Bos

We zijn ons ervan bewust dat wij ook afval en emissies veroorzaken. En we vinden het dan ook uiterst belangrijk om hier wat voor terug te doen. Dit doen we onder andere door de aanplant van het Conclusion Impact Bos. Lees verder

Conclusion Cares

Conclusion Cares

Conclusion geeft met het Cares-programma richting aan de manier waarop we duurzaam ondernemen: in onze bedrijfsvoering, dienstverlening en samenwerkingen. Zo werken we aan maatschappelijke welvaart en een duurzame toekomst voor onze kinderen.

Bekijk onze casesBekijk onze vacatures

Wil je meer weten over onze certificeringen?

Neem contact met ons op!

Sander Rosenhart

Sander Rosenhart

Sales & Business development
srosenhart@conclusion.nl