Ludwine landt bij team Leiderschap van Conclusion Consulting

Ludwine Dekker is de twintigste nieuwe collega bij Conclusion Consulting in 2023. We zijn er trots op dat ons buitengewoon team dit jaar zowel inhoudelijk als qua omvang zo’n mooie groei doormaakte. De ervaren Ludwine versterkt als Business Consultant het team Leiderschap. 

6 december 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting onboarding

De klant centraal 

Een carrière van dertien jaar leidde Ludwine langs interessante organisaties. Ze werkte bijna vijf jaar bij een FinTech startup, deed ervaring op als freelancer en was de laatste vijf jaar actief als customer success manager en manager van een team bij SurveyMonkey. “Een Amerikaans customer experience- en feedback-softwarebedrijf. Daar managede ik een nieuw team dat verantwoordelijk was voor het intern en extern doorvoeren van een nieuwe klantmanagementstructuur in de EMEA- en JAPAC-markt.”  

De combinatie van een business- en mensgerichte aanpak vind ik erg logisch

Ludwine Dekker

Doelgerichte consultant 

Nu landt Ludwine bij Conclusion Consulting, waar ze het verschil gaat maken met haar doelgerichtheid, structuur, coachende feedback en - niet geheel onbelangrijk - humor. “Ik vind de combinatie van een business- en mensgerichte aanpak erg logisch”, verklaart ze haar keuze voor Conclusion Consulting. Om daaraan toe te voegen: “En natuurlijk de leuke bedrijfs- en teamcultuur!” 

Bosje bomen 

Ter verwelkoming bij Conclusion Consulting ontvangt Ludwine geen bosje bloemen, maar een ‘bosje bomen’. Een stuk duurzamer - en hoe leuk is het als je weet dat er in Nederland én Mexico tien bomen op jouw naam staan? Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen. 

Maak kennis met eerdere starters

Nieuws
Conclusion Consulting

Conclusion Consulting verwelkomt vier nieuwe collega’s