Conclusion Consulting verwelkomt vier nieuwe collega’s

Conclusion Consulting groeit. Vier nieuwe Business Consultants begonnen in augustus en september aan hun avontuur bij onze club: “Ik voel me gelijk welkom, het bedrijf straalt diversiteit en inclusie uit en er is ruimte voor ontwikkeling.” Een korte introductie van dit ambitieuze viertal.

4 september 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

Beau vindt vrouwelijke rolmodellen 

Beau de Graaf begon op 1 september als Business Consultant in team Digitale Strategie. Met haar master in Strategisch Management op zak en met een focus op groei, innovatie en globale bedrijfsstrategieën, brengt ze een frisse en veelzijdige kijk op consultancy. Haar studieonderzoek benadrukte het belang van genderdiverse teams in de prestaties van een organisatie. Bij Conclusion Consulting zit dat volgens haar wel goed: “Na kennisgemaakt te hebben met tientallen bedrijven, koos ik voor Conclusion Consulting. Niet alleen omdat ik mij gelijk welkom voelde, maar ook omdat het bedrijf diversiteit en inclusie uitstraalt. Er zijn doorgroeimogelijkheden, ruimte voor ontwikkeling en vrouwelijke rolmodellen.” 

‘Ik leg makkelijk verbindingen op verschillende niveaus binnen organisaties’

Beau de Graaf

Naast haar strategische expertise, heeft Beau een achtergrond in hospitality management, waardoor ze de cruciale rol van klantgerichtheid begrijpt. “Tijdens en na mijn studie aan de hoge hotelschool maakte ik meer dan vijf jaar kennis met verschillende takken en bedrijven. Dit maakt mij een ‘mensenmens’ dat makkelijk verbindingen legt op verschillende niveaus binnen een organisatie.” Hoe Beau het verschil hoopt te gaan maken? “In co-creatie wil ik een positieve kracht voor verandering zijn. Met mijn ondernemersmentaliteit en het vermogen om duurzame oplossingen voor uitdagingen te vinden, zoek ik naar innovatieve en efficiënte benaderingen. Ik streef naar resultaten die een blijvende impact hebben en die organisaties helpen om te groeien en bloeien.”

Maarten kent de harde en zachte kant van verandering

Maarten Versteeg versterkt als Change Management Consultant het team van Conclusion Consulting. Een functie die hij al langer erg interessant vindt: “Maar je moet genoeg ervaring hebben, wil je verandering goed kunnen begeleiden. Daarom volgde ik naast mijn werk een opleiding met een specialisatie in change management en ben ik mij ook op mijn werk meer gaan verdiepen in dit soort trajecten. Ik heb ontzettend veel zin om hier nu fulltime mee aan de slag te gaan.” Sinds 2015 deed hij ervaring op met optimalisatie. Eerst vooral op de ‘harde kant’, op processen en cijfers. “De laatste jaren begeleid ik juist ook steeds meer de sociale kant van verandering.”

‘Ik stel onverwachte, soms gekke vragen om tot nieuwe ideeën te komen’

Maarten Versteeg

Naast zijn werkervaring geeft Maarten training in verschillende sporten. “Al sinds 2005 train en coach ik hockeyploegen en geef ik ski- en snowboardlessen. Vorige zomer mocht ik het Nederlands herenteam lacrosse onder 21 jaar coachen, waarmee we poulekampioen zijn geworden.” Volgend jaar is Maarten coach van de Nederlandse dames op het WK boxlacrosse in New York. Die diversiteit aan expertises en ervaringen neemt de Change Management Consultant mee in zijn werk: “Ik krijg vaak als feedback dat ik onverwachte, soms gekke vragen stel, waardoor men het obstakel vanuit een heel ander perspectief bekijkt en op nieuwe ideeën komt. Als coach ben ik van mening dat 'de spelers' het meest leren door te ervaren.” Zijn keuze voor Conclusion Consulting was een makkelijke: “Iedereen die Conclusion kende was enorm enthousiast en gaf direct aan dat ik daar goed zou passen.”

Denis volgt in zijn vaders voetsporen

Nog een versterking in het team Verandermanagement is Denis Mustacevic. Als Junior Business Consultant is dit het begin van zijn werkende leven. “Ik ben net afgestudeerd en behaalde mijn master in Bedrijfskunde aan de VU in Amsterdam.” Om daar gelijk aan toe te voegen: “Vol enthousiasme, ambitie en leergierigheid begin ik aan mijn avontuur hier.” Denis leerde Conclusion Consulting kennen via goede vriend Okan Yuksel, die reeds onderdeel uitmaakt van de club. “Zijn enthousiasme over dit bedrijf sprak me enorm aan. Okan vertelde me dat ze bij Conclusion Consulting een hecht team vormen, waar iedereen elkaar kent en regelmatig spreekt. Dat gevoel van gezien en gewaardeerd worden, vind ik prettig. Ook het ondernemerschap en zelf op zoek gaan naar kansen, past bij mij.”

‘Het gevoel van gezien en gewaardeerd worden, vind ik prettig’

Denis Mustacevic

Met zijn ambitieuze en leergierige werkhouding wil Denis het verschil gaan maken. “Na een lange academische carrière ben ik er echt aan toe mijn geleerde kennis toe te passen in de praktijk. Ik wil mij als consultant in een hoog tempo ontwikkelen, zodat ik echt van waarde ben voor onze klanten en voor mijn collega’s.” Tot slot deelt Denis nog een leuk weetje: “Mijn vader heeft zo’n vijftien jaar geleden bij Conclusion Consulting gesolliciteerd. Hij werd doorverwezen naar een ander bedrijf binnen het Conclusion ecosysteem, dat beter bij hem past. Toen ik hem vertelde bij Conclusion Consulting te gaan solliciteren, was hij gelijk erg enthousiast en hij raadde me het zeker aan!”

Stefan brengt business en technologie samen

Een maand eerder dan bovengenoemde drie nieuwe collega’s begon Stefan Haar bij Conclusion Consulting. Als Consultant Digitale Strategie brengt hij elf jaar ervaring mee. “Ik ben een enthousiaste, ondernemende professional in programma- en projectmanagement in digitale transitie en transformatie. Als verbinder tussen business en technologie heb ik bijgedragen aan businesskansen in de financiële en publieke sector.” Stefans kracht is het verbinden van medewerkers en technologie, “ik bezit het analytisch vermogen om oplossingen te zien en de daadkracht om deze oplossingen daadwerkelijk van de grond te krijgen”, voegt hij daaraan toe.

‘Ik ben een gesprekspartner van boardroom tot werkvloer’

Stefan Haar

Stefan hanteert methodes als Lean, Agile en Prince2 met flexibiliteit: “Daar waar het toegevoegde waarde biedt, nooit instrumenteel of dogmatisch. Want organisaties veranderen niet, de mensen maken de verandering door. En dat kan alleen als zij daartoe worden uitgenodigd, soms aangespoord, en worden ondersteund in hun veranderproces.” Als de Consultant Digitale Strategie ergens binnenstapt, heeft hij oog voor de volledige breedte van de organisatie. “Ik ben een gesprekspartner van boardroom tot werkvloer, vind humor belangrijk en heb oog voor de menselijke kant.” Dat sluit mooi aan bij de visie van Conclusion Consulting, ervaarde Stefan in de praktijk: “Ik heb met een aantal collega’s eerder zeer fijn samengewerkt.”

Bosje bomen

Nieuwe collega’s ontvangen bij Conclusion Consulting geen bosje bloemen, maar een ‘bosje bomen’. Een stuk duurzamer - en hoe leuk is het als je weet dat er in Nederland én Mexico tien bomen op jouw naam staan? Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Maak kennis met eerdere starters

Blog
Conclusion Consulting

Digitale strategen Rutger en Rutger versterken Conclusion Consulting