Leer meer over ons

Digitaal transformeren begint bij mensen

Conclusion-consulting

Doe je niets, dan word je ingehaald. Daarom is het tijd om je organisatie naar de volgende levensfase te transformeren. Met excellente IT als accelerator, maar belangrijker nog: met oog voor jouw mensen. Zij die het verschil maken. Wij staan naast je tijdens dit traject dat om tact vraagt. Zodat jij klaar bent voor wat de toekomst brengt.

Dik twintig jaar geleden startte Conclusion Consulting in een IT-wereld die inmiddels een ver verleden lijkt. Veranderen zit in ons bloed. We weten wat het vraagt. Van een organisatie, maar belangrijker nog: van de mensen binnen die organisatie. Daarom zorgen we ervoor dat een digitale transformatie geen abstracte expeditie, maar een behapbaar traject wordt.

Alle componenten voor een succesvolle digitale transformatie

De hoofdcomponenten die nodig zijn voor een succesvolle digitale transformatie hebben wij in huis. Staat jouw stip op de horizon helder op ons netvlies, dan werken we het succesconcept uit op basis van vier, in elkaar grijpende thema’s:

  • Digitale strategie
  • Leiderschap
  • Verandermanagement
  • Prestatieverbetering
  • Duurzaamheid
Inspirerend
Mensgericht
Ruimte en vertrouwen
Team Conclusion Consulting

Ontmoet onze co-creators

Co-creators doen het samen. Met collega’s, met het Conclusion ecosysteem, met jou én met je klanten. Zo creëren we een digitale strategie, leiderschap, verandering en verbetering met meerwaarde.

Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Samen werken we aan een duurzame toekomst

De macht van menselijke kracht.

Bureaucratie houden we bij Conclusion Consulting buiten de deur. We beschikken inmiddels over goed opgeleide mensen met veel ervaring. Die krijgen dan ook het mandaat om hun eigen route uit te stippelen binnen de vangrail van onze strategie. Dat houdt direct verband met wat wij ook binnen jouw organisatie willen realiseren: mensen versterken om de plannen die op strategisch niveau worden bedacht concreet in de dagelijkse praktijk te brengen.

Conclusion Consultingin
conclusion-consulting
conclusion-consulting
conclusion-consulting

Met trots werken wij samen met

Logo APG
Reesink logo: klanten Implementation
RFH Logo: klanten Implementation
Gemeente Amsterdam logo: klanten Implementation
Rijksoverheid logo: klanten Implementation
Stedin Logo: klanten implementation
Logo Feenstra
ICS Logo: klanten implementation
Corporate logo Eneco
Haege Groeo logo: klanten Implementation
ABN AMRO
Politie Limburg logo: klanten Implementation
ProRail logo: klanten Implementation
Logo Nederlandse Spoorwegen
Alliander

Kwaliteit is key

Wij willen alleen maar het beste voor onze klanten, partners en medewerkers. Daarom bewaken we ons kwaliteitsmanagementsysteem actief. Conclusion Consulting hanteert hiervoor de wereldwijd overgenomen ISO-9001 norm. Met deze certificering laten we zien dat wij nadenken over onze rol, jouw eisen en verwachtingen en het steeds weer verbeteren van processen, om die vervolgens te implementeren. Ons beleid wordt periodiek geëvalueerd.

Download

ISO-9001 certificaat

Versterk jij ons team met jouw expertise?

Stap bij ons binnen en voel de energie. Ontmoet 80+ Business Consultants bij wie het plezier ervan afspat. Word jij onderdeel van onze hechte club mensen met een actief DNA? Ben jij een echte doener en proeven onze klanten dat in de samenwerking? Geloof jij in de oneindige potentie van IT? Laten we samen succes maken!
Conclusion Consulting - werken bij
Conclusion Consulting - werken bij
Conclusion Consulting - werken bij
Conclusion Consulting - werken bij
Conclusion Consulting - werken bij
Conclusion Consulting - werken bij

Wij zijn Conclusion

25+

Expertbedrijven

2500+

Professionals

500+

Klanten

79%

Fanscore

De brede dienstverlening van Conclusion berust op een simpele gedachte: rond iedere klantvraag de beste bundeling van experts en diensten in huis. Met zoveel deskundigheid en slagkracht onder één dak, zijn wij de logische partner voor iedere digitale reis naar morgen.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Wij zetten de stip op de horizon en staan in voor succes!

Martijn Baak Conclusion Consulting

Martijn Baak

Directeur