Leer meer over ons

Digitaal transformeren begint bij mensen

Conclusion-consulting

Doe je niets, dan word je ingehaald. Daarom is het tijd om je organisatie naar de volgende levensfase te transformeren. Met excellente IT als accelerator, maar belangrijker nog: met oog voor jouw mensen. Zij die het verschil maken. Wij staan naast je tijdens dit traject dat om tact vraagt. Zodat jij klaar bent voor wat de toekomst brengt.

Dik twintig jaar geleden startte Conclusion Consulting in een IT-wereld die inmiddels een ver verleden lijkt. Veranderen zit in ons bloed. We weten wat het vraagt. Van een organisatie, maar belangrijker nog: van de mensen binnen die organisatie. Daarom zorgen we ervoor dat een digitale transformatie geen abstracte expeditie, maar een behapbaar traject wordt.

Alle componenten voor een succesvolle digitale transformatie

De hoofdcomponenten die nodig zijn voor een succesvolle digitale transformatie hebben wij in huis. Staat jouw stip op de horizon helder op ons netvlies, dan werken we het succesconcept uit op basis van vier, in elkaar grijpende thema’s:

 • Digitale strategie
 • Leiderschap
 • Verandermanagement
 • Prestatieverbetering
  Inspirerend
  Mensgericht
  Ruimte en vertrouwen
  Team Conclusion Consulting

  Ontmoet onze co-creators

  Co-creators doen het samen. Met collega’s, met het Conclusion ecosysteem, met jou én met je klanten. Zo creëren we een digitale strategie, leiderschap, verandering en verbetering met meerwaarde.

  Werken bij Conclusion

  Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

  Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

  Samen werken we aan een duurzame toekomst

  De macht van menselijke kracht.

  Bureaucratie houden we bij Conclusion Consulting buiten de deur. We beschikken inmiddels over goed opgeleide mensen met veel ervaring. Die krijgen dan ook het mandaat om hun eigen route uit te stippelen binnen de vangrail van onze strategie. Dat houdt direct verband met wat wij ook binnen jouw organisatie willen realiseren: mensen versterken om de plannen die op strategisch niveau worden bedacht concreet in de dagelijkse praktijk te brengen.

  Conclusion Consultingin
  conclusion-consulting
  conclusion-consulting
  conclusion-consulting

  Met trots werken wij samen met

  Logo APG
  Reesink logo: klanten Implementation
  RFH Logo: klanten Implementation
  Gemeente Amsterdam logo: klanten Implementation
  Logius logo: klanten implementation
  Rijksoverheid logo: klanten Implementation
  Stedin Logo: klanten implementation
  In Logo: klanten implementation
  ICS Logo: klanten implementation
  Haege Groeo logo: klanten Implementation
  ABN AMRO
  Politie Limburg logo: klanten Implementation
  ProRail logo: klanten Implementation
  Leids Universitair Medisch Centrum LUMC
  Logo Nederlandse Spoorwegen

  Kwaliteit is key

  Wij willen alleen maar het beste voor onze klanten, partners en medewerkers. Daarom bewaken we ons kwaliteitsmanagementsysteem actief. Conclusion Consulting hanteert hiervoor de wereldwijd overgenomen ISO-9001 norm. Met deze certificering laten we zien dat wij nadenken over onze rol, jouw eisen en verwachtingen en het steeds weer verbeteren van processen, om die vervolgens te implementeren. Ons beleid wordt periodiek geëvalueerd.

  Download

  ISO-9001 certificaat

  Versterk jij ons team met jouw expertise?

  Stap bij ons binnen en voel de energie. Ontmoet 80+ Business Consultants bij wie het plezier ervan afspat. Word jij onderdeel van onze hechte club mensen met een actief DNA? Ben jij een echte doener en proeven onze klanten dat in de samenwerking? Geloof jij in de oneindige potentie van IT? Laten we samen succes maken!
  Conclusion Consulting - werken bij
  Conclusion Consulting - werken bij
  Conclusion Consulting - werken bij
  Conclusion Consulting - werken bij
  Conclusion Consulting - werken bij
  Conclusion Consulting - werken bij

  Wij zijn Conclusion

  25+

  Expertbedrijven

  2500+

  Professionals

  500+

  Klanten

  79%

  Fanscore

  De brede dienstverlening van Conclusion berust op een simpele gedachte: rond iedere klantvraag de beste bundeling van experts en diensten in huis. Met zoveel deskundigheid en slagkracht onder één dak, zijn wij de logische partner voor iedere digitale reis naar morgen.

  Is jouw organisatie klaar voor de toekomt?

  Wij zetten de stip op de horizon en staan in voor succes!

  Martijn Baak Conclusion Consulting

  Martijn Baak

  Directeur