Aimé en Rutger klaar om het verschil te maken bij Conclusion Consulting

Digitaal strateeg Aimé Flemm en business consultant Rutger Buijs staan aan het begin van hun avontuur bij Conclusion Consulting. De twee kunnen niet wachten om zich te bewijzen. “Kansen zijn er om te identificeren en te benutten.” En: “Mijn energie, positiviteit en winnaarsmentaliteit herken ik bij de mensen hier.”

25 september 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

Aimé is klaar om te groeien en te excelleren

Aimé neemt een hoop theoretische kennis en een hoofd vol creativiteit mee naar Conclusion Consulting. “Tijdens mijn master Digital Business & Innovation en mijn werk als teamleider in de evenementensector, deed ik een hoop waardevolle kennis en inzichten op.” Als de junior consultant digitale strategie kansen ziet, wil hij die ook pakken. “Dit gecombineerd met mijn drive tot enkel het beste, creëert een mindset van altijd op zoek zijn naar mogelijkheden om te groeien en te excelleren. Met het aandragen van innovatieve oplossingen en het inspireren van anderen wil ik organisaties vooruit helpen.”

Met innovatieve oplossingen wil ik organisaties vooruit helpen

Aimé Flemm

Via een van zijn beste vrienden belandde Aimé in het hockeyteam van Conclusion. “Van het een kwam het ander: via hockey naar Conclusion On Stage en uiteraard naar de borrels! Ik merkte dat ik makkelijk klikte met alle Conclusianen die ik sprak. Hierdoor was ik al ingeburgerd voordat ik überhaupt begonnen was. Als generalist en door de interesse voor de consultancy die tijdens mijn studie ontstond, ligt Conclusion Consulting helemaal in mijn straatje.”

Rutger combineert ondernemerschap, kennis en aandacht

Rutger gaat als business consultant aan de slag in het team Leiderschap. Vanuit zijn studie raakte hij al bekend met de terminologie en methodieken." Als kers op de taart mocht ik al een halfjarig consultancyproject doen.” Zijn professionele route leidde Rutger langs het ondernemerschap binnen de retail en een functie als business development manager bij een start-up, ook in de retail. “Hier leerde ik mooie lessen over hoe je een bedrijf (uit)bouwt en commercieel succesvol maakt. Maar ik leerde ook wat je juist niet moet doen.”

Gezamenlijk succesvol zijn vanuit een hechte relatie

Rutger Buijs

Met zijn dienstverlenende en tegelijkertijd commerciële mindset gaat Rutger het verschil maken. “De klant moet altijd centraal staan, maar daarbij moet je jezelf niet uit het oog verliezen. Ik ben continu gemotiveerd om de klant zo goed mogelijk te begrijpen, om vervolgens in co-creatie naar een duurzame, effectieve en innovatieve oplossing toe te werken. Dat gezamenlijke succes versterkt de relatie en toekomstige opdrachten.” Om dat te bewerkstelligen komen Rutgers energie, positiviteit en winnaarsmentaliteit goed van pas. Diezelfde eigenschappen herkende hij direct bij zijn nieuwe collega’s: “Vanaf het eerste gesprek werd dat uitgestraald. Conclusion Consulting onderscheidt zich door de combinatie van ondernemende zakelijkheid en vriendschappelijke aandacht.”

Bosje bomen

Nieuwe collega’s ontvangen bij Conclusion Consulting geen bosje bloemen, maar een ‘bosje bomen’. Een stuk duurzamer - en hoe leuk is het als je weet dat er in Nederland én Mexico tien bomen op jouw naam staan? Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Maak kennis met eerdere starters

Nieuws
Conclusion Consulting

Conclusion Consulting verwelkomt vier nieuwe collega’s