In mei beginnen business consultants Anne-Sofie en Martine aan hun avontuur bij Conclusion Consulting

Anne-Sofie van der Velden is vanaf begin mei aan de slag als business consultant in het team Prestatieverbetering. Martine Tisanovic begon op hetzelfde moment in het team Verandermanagement. “Vanaf moment één voel ik me op mijn gemak.”

6 mei 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

Anne-Sofie vindt krachtige mix van business en hospitality

In Maastricht studeerde Anne-Sofie aan de Hotel Management School, waarna ze een heel stuk noordelijker aan haar carrière begon. “Ik verhuisde naar Amsterdam en werkte daar twee jaar bij een tech-startup. Hier hield ik me onder andere bezig met Investor Relations en het opzetten en verbeteren van organisatieprocessen. Begin dit jaar heb ik mijn master International Business (Business Administration) afgerond.”

Ik streef naar duurzame oplossingen en relaties

Anne-Sofie van der Velden

Met haar achtergrond in zowel hospitality als business wil Anne-Sofie het verschil gaan maken als business consultant. “Ik hecht veel waarde aan het bewustzijn van de impact die wij als mensen en bedrijven hebben op de maatschappij. Ik streef ernaar om de menselijke factor in strategieën te benadrukken. Daarom benader ik verandering niet alleen vanuit het vinden van oplossingen gericht op het behalen van commerciële resultaten, maar hecht ik ook veel belang aan het menselijke aspect ervan en streef ik naar duurzame oplossingen en relaties.” Haar keuze voor Conclusion Consulting baseerde Anne-Sofie op de uitdagende en ambitieuze omgeving, waar er tegelijkertijd aandacht en zorg voor elkaar is. “Vanaf het eerste moment is het contact open en persoonlijk. Daarnaast sprak het me aan om deel uit te maken van een breed netwerk binnen het Conclusion ecosysteem.”

Martine weet wat er nodig is voor een organisatietransformatie

Met een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie en vier jaar ervaring in de ‘zachte’ kant van consultancy, begint Martine vanuit een stevige basis aan haar avontuur bij Conclusion Consulting. “Ik heb veel ervaring met organisatietransformaties en eigenlijk alles wat met organisatiecultuur, leiderschap, samenwerking en communicatie in het algemeen te maken heeft”. vertelt de gedreven business consultant.

Vanuit een prettige verbinding en met een goede dosis humor ga ik het gesprek aan

Martine Tisanovic

Als het aankomt op de mens en goed kunnen luisteren naar een (onderliggende) behoefte, ben je bij Martine aan het juiste adres. “Vanuit een prettige verbinding en met een goede dosis humor - al zeg ik het zelf - het gesprek aangaan, is wat ik het beste kan. Ik heb gekozen voor Conclusion Consulting vanwege enerzijds de expertise die in het bedrijf zit en de mooie opdrachten en klanten, en anderzijds door de fijne klik met iedereen die ik tot nu toe heb mogen ontmoeten. Vanaf moment één voel ik me op mijn gemak.”

Bosje bomen voor Anne-Sofie en Martine

Anne-Sofie en Martine ontvangen als nieuwste collega’s bij Conclusion Consulting hun eigen ‘bosje bomen’ als welkomstcadeau. Een stuk duurzamer dan het geijkte bosje bloemen - en hoe leuk is het als je weet dat er in Nederland én Mexico tien bomen op jouw naam staan? Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Maak kennis met eerdere starters

Nieuws
Conclusion Consulting

Nieuwe collega’s voegen een flinke dosis duurzame energie toe aan Conclusion Consulting