Bram en Stijn ontwikkelen zich bij Conclusion Consulting als consultant en als persoon

Strategie consultant Bram Lambert en business consultant Stijn van Munnen staan aan het begin van hun avontuur bij Conclusion Consulting. In co-creatie met hun nieuwe collega’s hopen zij klanten klaar te maken voor de toekomst. Over hun eigen toekomst: “Ik wil mezelf ontwikkelen tot een betere consultant en persoon.” En: “Dit is de ideale omgeving om mij op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.”

4 maart 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

Bram zet effectiviteit op één

Bram versterkt als strategie consultant het team Digitale Strategie. Met zijn bachelor International Business Administration en master Strategic Management legde hij een stevige basis. “Daarnaast deed ik ruim twee jaar ervaring op als Business Analyst bij Bluefield. Hier begeleidde ik nationale en internationale projecten op  het gebied van verander- en projectmanagement, ERP-implementaties en data-migratie.”

Omringd met mensen die in co-creatie het beste willen bereiken

Bram Lambert

Conclusion Consulting gaf Bram gelijk een goed gevoel. “Ik word omringd door vriendelijke, enthousiaste en leergierige mensen met een drive en passie om opdrachten in co-creatie zo goed mogelijk te voltooien.” Het verschil gaat Bram maken door effectiviteit op één te zetten. “Leg de focus op het positieve en gebruik je kracht. Door te werken aan mijn aandachtspunten stimuleer ik mijzelf om constant door te groeien en mezelf te ontwikkelen tot een betere consultant en persoon.”

Stijn heeft een verbindende aanpak

Stijn gaat als business consultant aan de slag in het team Verandermanagement. Hiervoor werkte hij voor meerdere organisaties als (strategie) consultant en hield hij zich voornamelijk bezig met Boardroom Dynamics en strategierealisatie. “Voordat ik aan mijn carrière begon, deed ik een bachelor Bedrijfseconomie en een master Strategic Management”, vult hij aan.

Vooruitgang realiseren met een focus op de mens

Stijn van Munnen

“De kracht van een organisatie ligt in de mens en de cultuur”, vertelt Stijn. “Met mijn mensgerichte en verbindende aanpak is verandering en vooruitgang het best te realiseren.” Die aanpak past bij Conclusion Consulting, ontdekte hij. “Conclusion biedt mij de ideale omgeving om me op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. De eerste kennismakingen gaven me gelijk een goed gevoel over de cultuur en waarden binnen Conclusion Consulting.”

Bosje bomen

Nieuwe collega’s ontvangen bij Conclusion Consulting geen bosje bloemen, maar een ‘bosje bomen’. Een stuk duurzamer - en hoe leuk is het dat er in Nederland en Mexico voor Bram en Stijn ieder tien bomen op hun naam staan? Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Maak kennis met eerdere starters

Nieuws
Conclusion Consulting

Maak kennis met de eerste lichting van het Consulting Graduate Programma