Nieuwe collega’s voegen een flinke dosis duurzame energie toe aan Conclusion Consulting

Business consultants Anastasiia Grishina, Coen de Zeeuw en Wouter de Nie versterken vanaf april de teams Duurzaamheid, Digitale Strategie en Verandermanagement van Conclusion Consulting. “Ik merkte meteen de kundigheid, positiviteit en energie bij mijn nieuwe collega's", zegt Coen. Anastasiia en hij stellen zich voor.

10 april 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

De duurzame energie van Anastasiia

Binnen het nieuwe team Duurzaamheid verwacht Anastasiia snel haar plek te vinden. “Ik kijk ernaar uit om in co-creatie aan impactvolle duurzaamheidsprojecten te mogen werken.” Dat doet de business consultant door al haar energie en enthousiasme in te zetten. “Samen met mijn nieuwe collega’s gaan we de wereld een stukje duurzamer maken!”, zegt ze vastberaden. Met een opleiding Business Administration en vijf jaar werkervaring in Technology Consulting, benadert ze het thema vanuit een bedrijfskundig en IT-perspectief. Om zo op dit vlak duurzame impact te kunnen realiseren voor de klanten van Conclusion Consulting.

Co-creator Coen

Als Service Designer/Medior Consultant versterkt Coen het team Digitale Strategie. Met zijn masteropleiding Industrial Design aan de TU/e brengt hij veel ontwerpkennis mee. “Ik leerde daar ook om in teamverband problemen op te lossen en om echt ergens voor te gaan.” Tijdens zijn studie was Coen onderdeel van het Solar Team Eindhoven. “We bouwden een gezinsauto die de zon als energiebron gebruikt en daarmee wonnen we in Australië de challenge in onze categorie. Het was mooi om te ervaren hoe een team van mensen met verschillende expertises samen iets geweldigs kan neerzetten. Dat is ook de kracht van het hele Conclusion ecosysteem. Daar wil ik graag aan bijdragen.”

Met een team van mensen met verschillende expertises samen iets geweldigs neerzetten

Coen de Zeeuw

Coen deed ruim vier jaar werkervaring op als Designer en Engineer in de energietransitie en duurzame mobiliteit. “Bij Conclusion Consulting wil ik het verschil maken door samen innovatieve producten, systemen en diensten te creëren of te verbeteren die waarde toevoegen en die een positieve ervaring bieden voor alle gebruikers.” Tijdens de Jumbo Tech Campus Hackathon ontmoette Coen een paar maanden geleden een aantal van zijn nieuwe Consulting-collega’s. “Ik voelde me meteen thuis bij hun kundigheid en energie.” Om daar met een knipoog aan toe te voegen: “En de hackathon, die hebben wij natuurlijk gewonnen.”

Bosje bomen

Nieuwe collega’s ontvangen bij Conclusion Consulting geen bosje bloemen, maar een ‘bosje bomen’. Een stuk duurzamer - en hoe leuk is het dat er in Nederland en Mexico voor Anastasiia, Coen en Wouter ieder tien bomen op hun naam staan? Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Maak kennis met eerdere starters

Nieuws
Conclusion Consulting

Bram en Stijn ontwikkelen zich bij Conclusion Consulting als consultant en als persoon