Digitale strategen Rutger en Rutger versterken Conclusion Consulting

Het team Digitale Strategie van Conclusion Consulting wordt versterkt met twee Rutgers. De ervaren Rutger Katz gaat als senior aan de slag. Rutger de Valk komt net uit de collegebanken gerold en staat als junior te trappelen om meters te maken. Een korte introductie van beide heren.

24 juli 2023   |   Blog   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

 Consulting, tech en data

Rutger Katz neemt twaalf jaar werkervaring mee in consulting, tech en data. “Mijn uitgebreide expertise op het gebied van data, technologie, customer experience en marketing stelt me in staat om klanten een holistisch advies met échte impact te bieden”, geeft hij aan.

Een holistisch advies met échte impact

Rutger Katz

Aantrekkelijk ecosysteem

Conclusion Consulting heeft een speciale aantrekkingskracht op Rutger vanwege het unieke ecosysteem. "Ik heb gekozen voor Conclusion vanwege het mooie ecosysteem, waardoor we ook daadwerkelijk kunnen implementeren wat wij adviseren, het thought leadership van het TWO-model en de gezelligheid die ik in de sollicitatiegesprekken heb geproefd," vertelt hij met een glimlach. Met zijn brede kennis en ervaring in de branche is Rutger vastberaden om een positieve impact te maken voor Conclusion Consulting en hun klanten.

Dieper inzicht in digitale strategie

Hoewel net afgestudeerd, heeft Rutger de Valk al een waardevol jaar bij Rijkswaterstaat achter de rug als Strategisch Verkenner, waar hij zich specifiek richtte op digitale strategie binnen de organisatie. "Ik heb een dieper inzicht kunnen krijgen in digitale strategie en de invloed ervan op de organisatiedynamiek," vertelt de nieuwbakken Junior Consultant Digitale Strategie. Wat Rutger onderscheidt, is zijn sociaalwetenschappelijke kijk op organisaties, die hij combineert met een gedrevenheid voor strategie en technologie. "Dit stelt mij in staat om klanten zo creatief en toepasselijk mogelijk te adviseren," voegt hij toe.

De kans om met veel interessante mensen in contact te komen

Rutger de Valk

Doorontwikkelen

De keuze voor Conclusion Consulting was voor Rutger evident. Hij was onder de indruk van de sterke focus op digitale strategie en het unieke Conclusion ecosysteem waarin ze zich bevinden. "Conclusion Consulting biedt zoveel potentie om in alle fases van een vraagstuk te kunnen assisteren en oplossingen te kunnen leveren. Bovendien krijg ik hier de kans om met ontzettend veel interessante mensen in contact te komen en mezelf daardoor verder te ontwikkelen," benadrukt hij. Met zijn frisse kijk op zaken en zijn gedrevenheid is Rutger een waardevolle aanvulling voor het team Digitale Strategie van Conclusion Consulting.

Bosje bomen

Nieuwe collega’s ontvangen bij Conclusion Consulting geen bosje bloemen, maar een ‘bosje bomen’. Een stuk duurzamer - en hoe leuk is het als je weet dat er in Nederland én Mexico tien bomen op jouw naam staan? Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.