3X3 Leader Fakhr is een winnende match met Conclusion Consulting

Conclusion Consulting helpt de stichting 3X3 Unites met het kanaliseren van de talenten in het team om de impact te vergroten. Afgelopen maand vond een van die 3X3-talenten, Fakhreddine Akka (20), zijn plek binnen het marketingteam van Conclusion Consulting. Hoe het balletje begon te rollen en leidde tot een slam dunk? Fakhr vertelt het je graag.

19 april 2023   |   Blog   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

Vacature in de groepsapp

“Al bijna vijf jaar ben ik actief als leader bij 3X3 Unites . In onze groepsapp werd een vacature voor marketing- en communicatiespecialist bij Conclusion Consulting gedeeld. Dat triggerde me direct, want de functie sluit mooi aan op mijn studie Bedrijfskunde, waar ook marketingcommunicatie een onderdeel van uitmaakt. Een mooie kans, maar ik heb nog geen diploma, dus ik twijfelde of ik geschikt zou zijn. Mark Schuurman, de oprichter van 3X3 Unites, adviseerde me gewoon te reageren. Tijdens het sollicitatiegesprek bij Conclusion Consulting viel alles op zijn plek en nu zit ik hier.”

Sterke ontwikkeldrang

“Ze zochten bij Conclusion Consulting iemand die creatief, enthousiast en leergierig is. Van nature heb ik een sterke drang mezelf te ontwikkelen. En ook het voor Conclusion Consulting zo typerende ondernemerschap zit in mijn bloed. Ik ben heel actief op social media en beheerde accounts  met meer dan 10.000 volgers. Daarnaast barst ik van de creatieve ideeën en neem ik de mensen om me heen daar graag in mee.”

Warm welkom

“Een maand ben ik nu onderweg. Het was even wennen de eerste weken in zo’n professionele omgeving. Het niveau ligt hoog. Ik kijk best tegen de business consultants op en houd me tijdens meetings soms nog wat op de achtergrond. Maar gelukkig ben ik heel hartelijk ontvangen door iedereen bij Conclusion Consulting. Op de eerste dag zat ik aan een lange tafel te werken en kwamen alle collega’s even kennismaken. Ik voelde me meteen welkom.”

Van contentkalender tot Conclusion Sport

“De afgelopen weken kon ik al mijn eerste ideeën en concepten op het gebied van marketingcommunicatie pitchen en in co-creatie met collega’s en partners uitwerken. Tevens viel me na een analyse van de LinkedIn-statistieken op dat er op een bepaald moment op zaterdag veel professionals uit onze doelgroep online waren. Dus heb ik samen met mijn marketingcollega Flo nieuwe plaatsingsmomenten in onze contentkalender opgenomen. En gelukkig werkt het! Ook organiseer ik samen met business consultant Wessel onder de vlag van Conclusion Sport een Conclusion-breed basketbalevent.”

Dag en nacht basketbal

“In 2017 begon ik met basketbal en al snel behelsde de sport een groot deel van mijn leven. Ik kwam terecht bij All Day Athletes, een programma dat jonge basketballers opleidt. Het was geen goedkoop programma om te volgen en ik had toen nog geen inkomen. De coach bracht me toen in contact met 3X3 Unites. Na een leiderschapstraining mocht ik als 3X3 Leader kinderen, jongeren en volwassenen begeleiden op basketbalpleintjes in Amsterdam. Met het geld dat ik daarmee verdiende, kon ik de clinics van All Day Athletes bekostigen.”

Werk, studie en privé combineren

“Momenteel heb ik het dusdanig druk met mijn baan en studie dat basketbal op een iets lager pitje staat. Vorig jaar werd ik nog Nederlands kampioen U20 en speelde ik op het hoogste niveau bij Hot Pepper Heat uit Amsterdam. Momenteel zijn mijn dagen goed volgepland, maar daar krijg ik juist energie van. Bij Conclusion Consulting werk ik 28 uur per week en daarnaast ben ik serieus bezig met mijn studie. Gelukkig krijg ik vanuit Conclusion Consulting de vrijheid om werk, studie en privé goed te kunnen combineren.”

 

‘De beste worden’

“Met veel plezier kijk ik naar de toekomst. Iedere dag hoor en leer ik een hoop nieuwe dingen. Het is voor mij een prachtige kans die ik krijg bij Conclusion Consulting en ik doe er alles aan om die met beide handen te grijpen. Mijn grote doel? De beste marketeer worden die ik kan zijn!”