3X3 Unites en Conclusion Consulting: gezamenlijk kansen creëren

Sinds anderhalf jaar werken Stichting 3X3 Unites en Conclusion Consulting samen aan de schaalbare groei van de stichting. Nu kondigen de partijen hun officiële partnership aan, om gezamenlijk maatschappelijke impact te maken.

22 september 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Partnership 3x3

Schaalbaar kansen co-creëren

3X3 Unites en Conclusion Consulting vinden elkaar in een gedeeld DNA van beide organisaties. "Door ons partnership met 3X3 Unites kunnen wij onze consultancy-activiteiten inzetten om schaalbaar kansen voor jongeren te co-creëren", zegt Martijn Baak, directeur van Conclusion Consulting. Ook Mark Schuurman, co-founder van 3X3 Unites is enthousiast: “Wat ik heel bijzonder vind aan onze samenwerking met Conclusion Consulting is het wederzijds vertrouwen en respect. Dat we de formalisering van deze samenwerking bekend mogen maken, is een bekroning van onze werkrelatie.”

Gezamenlijke consulting-lijn

Binnen de werkorganisatie van 3X3 Unites is veel energie en eigenaarschap. Het is een jonge organisatie die in rap tempo groeit. Conclusion Consulting helpt 3X3 Unites in het kanaliseren van de talenten van het team om de impact te vergroten. Zowel in binnen- als in buitenland. Op haar beurt draagt 3X3 Unites bij aan het inspireren van de collega’s bij Conclusion Consulting op thema’s als eigenaarschap en inclusiviteit. Daarnaast ontwikkelen de organisaties samen een consulting-lijn waarin beide partijen hun kennis en kunde bij externe opdrachtgevers kunnen inzetten.

3X3 Unites Partner Podcast

Meer over hoe beide organisaties samen optrekken in het maken van maatschappelijke impact? Dat hoor je in de allereerste aflevering van de 3X3 Unites Partner Podcast. Mark Schuurman en Birgit Taal-Soethof gaan hierin in gesprek met Martijn Baak en Rutger van IJzendoorn van Conclusion Consulting. Luistertip!

Kijk en luister naar de 3x3 Unites Partner Podcast