Nieuwe collega’s Flo en Evan leggen de lat hoog

Op 1 september begonnen Flo Baak en Evan de Kok aan hun carrière bij Conclusion Consulting. Flo versterkt onze marketingafdeling en Evan start als Consultant binnen het team Leiderschap.

8 september 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Flo en Evan

Frisse creatieve energie

Na een bachelor Bedrijfskunde met een specialisatie in (digital) marketing vond Flo het hoog tijd haar kennis in de praktijk toe te passen. “Met mijn frisse, jeugdige blik hoop ik tot nieuwe creatieve ideeën te komen die bijdragen aan de ambities van Conclusion Consulting.” Consultancy is een vakgebied dat de ambitieuze Flo aantrekt: “De lat ligt hoog, daar houd ik van. Conclusion Consulting combineert die mindset met de dynamiek van een jonge, mensgerichte organisatie. Dat past goed bij mij.” Het komende half jaar verrijkt Flo onze marketingafdeling met haar kennis en enthousiasme, om daarna aan de master van haar studie te beginnen.

‘De dynamiek van een jonge, mensgerichte organisatie past goed bij mij’

Flo Baak

Variatie en verantwoordelijkheid

Nieuwe collega Evan begint als junior consultant, maar brengt toch al de nodige ervaring mee. Na zijn master Strategic Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werkte hij als junior consultant bij MSR Consulting Group. “Ik koos voor Conclusion Consulting omdat ik opzoek was naar meer uitdaging en vrijheid in de projecten die ik op me neem”, verklaart hij zijn overstap. “Ik houd van de variatie in werk en de verantwoordelijkheid die Conclusion Consulting ook aan juniors geeft. Met mijn energie en oog voor verbetering hoop ik het verschil te kunnen maken voor onze klanten. Ik kijk ernaar uit veel te leren en die kennis weer over te brengen op anderen.”

 Bosje bomen

Ook nieuw vanaf 1 september: collega’s die beginnen bij Conclusion Consulting ontvangen geen bosje bloemen, maar een ‘bosje bomen’. Een stuk duurzamer - en hoe leuk is het als je weet dat er in Nederland én Mexico tien bomen op jouw naam staan? Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Meer over ons eigen Conclusion-bos lees je hier: Conclusion Consulting plant mee aan het Conclusion Impact Bos