ELKE DAG VRIJ IN JE WERK

Wil jij aan de slag als junior business consultant bij een club die het nét even anders doet?

Werken bij Conclusion

Als business consultant bij Conclusion Consulting maak jij je eigen keuzes. Je krijgt de verantwoordelijkheid én de vrijheid om te werken op jouw manier. Want juist die combinatie van verschillen vormt ons buitengewoon team en zorgt voor oplossingen die impact maken. Vrij logisch, toch?

Focus op de mens

Conclusion Consulting is een club van zo’n honderd aanstekelijke en ambitieuze collega’s. Samen zetten wij onze ambities en talenten in om van betekenis te zijn voor klanten. Wij zijn business consultants met ervaring in digitale strategie, prestatieverbetering, leiderschapsontwikkeling en verandermanagement. En allemaal werken we aan hetzelfde doel: samen instaan voor duurzaam succes van onze klanten door het mensgericht toepassen van change, business en digitale expertise.

Wist je dat...

365

Vrije dagen

100

Aanstekelijke collega's

60

Unieke klanten

26+

Bedrijven in het Conclusion ecosysteem

… je straks niet alleen 100 collega’s hebt met wie je kunt lezen, schrijven en dollen? Vanuit het Conclusion ecosysteem heb je nog eens zo’n 3.000 collega’s met ieder hun eigen expertise.

Conclusion Consulting

Hoe ziet jouw rol als junior consultant eruit?

Als junior business consultant ben je bij allerlei vlakken binnen een organisatie betrokken. Van grote (strategische) veranderingen tot implementaties van procesoptimalisaties. In teamverband adviseer en ondersteun je de klant, onder begeleiding van leuke collega’s met een rijke ervaring. Je krijgt een buddy en een mentor, die vakinhoudelijk en persoonlijk naast je staan tijdens je ontwikkeling. Ze zullen je vooral ook stimuleren je eigen weg te vinden. Want als jij vrij bent in je werk, vlieg je. Vanuit die filosofie maken we samen het verschil voor onze klanten.

Conclusion Consulting

Voel je vrij om te groeien

Bij ons kom je binnen met een zachte landing. Kun je daarna lekker boven jezelf uitstijgen. De eerste drie maanden van je carrière als business consultant bij Conclusion Consulting werk je actief mee aan diverse klantopdrachten. Maar daarnaast heb je de vrijheid om te investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling via de Conclusion Consulting Academy. Kies uit een breed scala aan workshops en trainingen om jezelf te ontwikkelen als waardevolle consultant en door te groeien binnen het bedrijf. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van Agile, Lean, Change, Design Thinking en projectmanagement.

“Voor mij betekent werken bij Conclusion Consulting: vrijheid! Vrijheid om je eigen werk te sturen, zowel het type opdracht als in hoe je je werk doet.”

Tessel Zandstra

Service Designer

Tessel Zandstra Conclusion Consulting

Werken als business consultant bij Conclusion Consulting geeft de uitdaging om complexe klantvraagstukken aan te pakken met een resultaatgerichte focus, waarbij wij nooit de menselijke waarden uit het oog verliezen.

Olivier Cromheecke

Conclusion Consulting

Veel bedrijven zeggen de mens centraal te hebben, maar hier is dat echt zo! Ik voel dat er in me geïnvesteerd wordt; qua gezondheid, carrièreontwikkeling en als persoon, en zie dit ook bij anderen terug.

Letteke Pichel

Letteke Pichel Conclusion Consulting

Werken bij Conclusion Consulting is ook:

Conclusion Consulting

CHARGE

CHARGE is ons vitaliteitsprogramma. Volg workshops, krijg coaching en onderneem activiteiten met collega’s. Inspireer en motiveer elkaar als collega’s om fit te blijven. Wij ondersteunen je op vele vlakken bij het opgeladen houden van jouw batterij, een carrière lang.

Youngclusion

YoungClusion

YoungClusion is er speciaal voor iedereen die jong van geest is binnen het Conclusion ecosysteem. Via het informele en toegankelijke platform kom je in contact met andere young professionals binnen en buiten Conclusion.

Conclusion Consulting

Conclusion Sport

Conclusion Sport verbindt je op sportieve wijze met je collega’s. Door samen lekker actief bezig te zijn, leer je elkaar op een andere manier kennen.

3x3 en Conclusion

Samen werken aan een duurzame toekomst.

Willen we onze wereld leefbaar houden voor toekomstige generaties, dan is het tijd voor verandering! Wij voelen de verantwoordelijkheid om in actie te komen. Als organisatie en als mensen.

Conclusion Consulting

Borrelen

Borrelen doen we iedere donderdag, met eens per maand een thema. Zo leer jij je eigen collega’s en die uit het ecosysteem beter kennen.

Ben jij (bijna) afgestudeerd of net begonnen aan je carrière en spreekt ons verhaal je aan? Bij Conclusion Consulting is jouw talent welkom. Als business consultant krijg je een baan met inhoud. Werk waarmee je impact maakt. Voor onze klanten én voor de maatschappij.

Wil jij elke dag vrij zijn?

Meer weten over onze consultancy rollen?

Neem contact op met mij

Conclusion Consulting

Iris Pitar

Recruiter
ipitar@conclusion.nl