Vitaliteitsprogramma - CHARGE

Volg workshops, krijg coaching en onderneem activiteiten met collega’s. Inspireer en motiveer elkaar als collega’s om fit te blijven. Wij ondersteunen je op vele vlakken bij het opgeladen houden van jouw batterij, een carrière lang.

Vitaliteitsprogramma - CHARGE-Conclusion-Consulting

Zorg dat je in CHARGE blijft

Conclusion Consulting

In balans, vandaag én morgen

Vitaliteit staat hoog op de agenda bij Conclusion Consulting. Wij investeren niet alleen in je professionele, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt van ons alle mogelijkheden om zowel fysiek als mentaal in topconditie te komen of blijven. Want als jij lekker in je vel zit, profiteren jouw collega’s en klanten daar ook van. Vanuit die insteek zijn we gestart met het vitaliteitsprogramma CHARGE.

Coaching van topsporters

Met de hulp van vitaliteits-experts is er een energiemanagementprogramma samengesteld: CHARGE. Via workshops, (individuele) coaching en activiteiten zorgen we ervoor dat de batterij bij ons allemaal opgeladen blijft. Er wordt voortdurende naar vernieuwende methodes gezocht die je helpen  in balans te blijven. Dat doe je op jouw manier en wij  zien het als onze verantwoordelijkheid om handvatten aan te reiken om vitaal te blijven.

CHARGE is onderdeel van ons DNA. Vitaliteit is geen trend die komt en gaat, het is altijd actueel.

Martijn Baak, Directeur Conclusion Consulting

Vitaliteit zorgt voor een hecht team

Aanvullend aan  workshops en coaching worden door de collega’s initiatieven opgestart zoals wandelingen, wielrentochten en obstacleruns en bovendien heeft Conclusion  een eigen bedrijfshockeyteam. Het delen van tips over vitaal thuiswerken, ademshalingsoefingen en ochtendrituelen wordt gedaan om elkaar blijvend te inspireren en motiveren om op alle vlakken fit te blijven.

Vitaliteitsprogramma CHARGE:

  • workshops en coaching
  • actieve en inspirerende activiteiten met collega’s
  • zorgt voor een unieke teamspirit
  • jouw batterij blijft opgeladen, je carrière lang

Patnerschap Onefit

Vitaliteit is omvangrijk en behoeften verschillen per individu. Daarom organiseren wij vanuit ons vitaliteitsprogramma Charge een breed en divers scala aan off en online activiteiten.

Partnerschap Onefit Conclusion Consulting

Partnerschap OneFit

Vitaliteit is omvangrijk en behoeften verschillen per individu. Daarom organiseren wij vanuit ons vitaliteitsprogramma Charge een breed en divers scala aan off en online activiteiten.

Blije collega's, betekent blije klanten

Wij investeren in onze mensen

Conclusion Consulting

Iris Pitar

Recruiter
ipitar@conclusion.nl