• Expertises

Your trusted data partner

Conclusion Confidential draagt bij aan een veiligere en gezondere maatschappij middels dataregistratie in betrouwbare dossiervormingsapplicaties
Conclusion Confidential draagt bij aan veiligere en gezondere maatschappij middels betrouwbare dataregistratie

Conclusion Confidential is een business partner voor het publieke en sociale domein op het gebied van veilige en betrouwbare dataregistratie. Wij zijn een trusted data partner voor organisaties zoals gemeenten, de GGD, de politie en de Koninklijke Marechaussee.

Onze applicaties zijn specifiek ontworpen voor het publieke en het sociale domein

SUMMIT is de dossierregistratie-applicatie voor het publieke domein

Het publieke domein

Voor het publieke domein (Onderzoeks-, Handhavings-, Opsporingsdiensten) hebben we de applicatie SUMMIT. Met deze applicatie zorgen wij samen met onze licentiehouders ervoor dat we Nederland iedere dag een stukje veiliger maken. Dit doen we door de handhavings-, en opsporingsambtenaren uit te rusten met een applicatie voor het opbouwen van een onderzoeksdossier.

Conclusion Volg Systeem is het registratieplatform voor het sociale domein

Het sociale domein

Voor het sociale domein hebben we de applicatie Conclusion Volg Systeem. Het Conclusion Volg Systeem betreft een (keten-) registratiesysteem welke organisaties, hulpverleners én burgers helpt om grip te krijgen op alledaagse processen. De applicatie richt zich primair op het vereenvoudigen en meer toegankelijk maken van onoverzichtelijke en complexe registratie werkzaamheden.

Dit houdt ons bezig

Nieuws
Conclusion Confidential

Conclusion Volg Systeem en Flex-ID gaan samen verder als Conclusion Confidential

Wij zijn onderdeel van het Conclusion Ecosysteem.

Profiteer van ons unieke ecosysteem
Bij Conclusion bedienen we onze klanten vanuit een uniek ecosysteem van IT- en business georiënteerde bedrijven. Elk is autoriteit in zijn vakgebied. Vanuit diversiteit inspireren we elkaar en vullen we elkaar aan. Hoe profiteer jij daarvan? Als klant krijg je altijd de beste fit voor jouw vraag. Aansluitend op je strategie en businessdoelen. En nieuwe kansen ontsluitend.

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

25+

Expertbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

79%

Fan Score

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Ook werken bij Conclusion Confidential?

Wil jij werken met vakgenoten en bijdragen aan betekenisvolle platformen? Ontdek meer over werken bij Conclusion Confidential en check onze actuele vacatures.
Werken bij Conclusion
Werken-bij-Conclusion
Werken bij Conclusion - Senior developer Frank Joppe
Werken bij Conclusion - Net developer Jeroen
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion - Presentatie

Benieuwd naar wat we samen kunnen bereiken?

We praten er graag met je op door.

Apeldoorn hoofdkantoor

Conclusion Confidential

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies