• Thema's

    Waar we je mee ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Met welke expertises en bedrijven we grote en kleine vraagstukken oplossen

  • Meer over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Conclusion, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws en artikelen uit ons ecosysteem

MVO Ambitie Industrie Innovatie en Infrastructuur

Bij infrastructuur mogen we denken aan transport, wegen, irrigatie, energie en informatie-, en communicatietechnologie. Een goede infrastructuur is het fundament van verdere ontwikkeling. Voor het verbeteren van infrastructuur en industrie is technologische vooruitgang nodig. Innovatie is dus van belang. Constant kijken wat we beter kunnen doen; efficiënter, toegankelijker, groener.

Conclusion is als IT-partner voor digitale transformatie en IT services actief in het hart van de maatschappij; de veelal Nederlandse klanten van Conclusion hebben met hun maatschappijkritische diensten grote impact op de Nederlandse samenleving en diens infrastructuur.

Wij zijn als IT dienstverlener overtuigd van de waarde en potentie van digital en IT. Techniek en digitalisering krijgen een veel prominentere en krachtigere rol in de samenleving. Innovatie is essentieel om een volledig antwoord te kunnen geven op digitaliseringsvraagstukken van vandaag én morgen. Daarom gelooft Conclusion dat het essentieel is dat wij optreden als aanjager van innovatie en onze innovatiekracht maximaal benutten. Kennisdeling is hierbij elementair. In het belang van onze klant én de maatschappij.

Om onze klanten dit te kunnen bieden moeten we ook onszelf steeds opnieuw uit vinden. Dit doen we doorlopend en in nauwe samenwerking met onze klanten. De Conclusion Architecture Board heeft hierbij een voorname rol. Ontwikkelingen worden vertaald naar de Conclusion technologie-radar. Deze helpt om de juiste keuzes te maken voor de technologie van de toekomst.

Zo kunnen we op alle fronten onze klanten ondersteunen bij de grote versnelling in digitalisering. Zowel in technische zin met IT oplossingen en omgevingen, als onder andere ook met onze veranderkundige competenties en adviesdiensten en diepgaande domeinkennis van (bedrijfs)processen.

Wat exact nodig is voor de totale digitale reis van een klant, stellen we samen met de klant vast met behulp van ons TWO model. We innoveren, optimaliseren en denken vooruit, soms is het ondenkbare dé oplossing.

Kennisdeling doen we binnen onze eigen organisatie door middel van ons programma: Conclusion On Stage. Meer weten? Bekijk de video hieronder.

Nieuws

Evaluatie CO2-emissies Conclusion 2017 & voortgang 2018

Meer over Conclusion Cares

Conclusion CaresGoede Gezondheid en WelzijnKlimaatactie en Milieu ManagementRapporten en certificaten

Naast aandacht voor bits en bytes, doen we ook graag iets terug. Benieuwd?

Maaike Maranus - van de Vrande

Directiesecretaris Conclusion | Manager business services
mvdvrande@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security