Duurzaamheidsoplossingen voor jou

Conclusion gelooft in de waarde van IT als aanjager van duurzaamheidsoplossingen. Onze dienstverlening hebben we gekoppeld aan SDG9: industrie, innovatie en infrastructuur. Deze dienstverlening zetten we in bij klanten in het hart van de maatschappij, zoals het ov, de zorg, de overheid en bij de energietransitie.

Duurzaamheid voor jou

Innovatiepartner

Met onder meer innovatie geven we antwoord op de digitaliserings- en verduurzamingsvraagstukken van vandaag én morgen. Als IT-partner benutten we onze innovatiekracht maximaal. ‘Innovatiepartner’ noemen we dat. Kennisdeling, samenwerking en cocreatie vormen hiervoor de basis. In het belang van onze klant én de maatschappij.

Een goede infrastructuur

Infrastructuur gaat over transport, wegen en irrigatie. En over energie en informatie- en communicatietechnologie. Voor het verbeteren van infrastructuur is technologische vooruitgang nodig. Daarom kijken we continu – via het Conclusion Architecture Board - naar wat we beter kunnen doen: efficiënter, toegankelijker en duurzamer.   

Doelstellingen 2025

Waar we voor gaan

In 2025 hebben we de volgende ambitieuze doelstellingen bereikt: 

  1. Bijdragen aan duurzaamheidsstrategie klanten
    Conclusion realiseert in 2025 met zijn dienstverlening en innovatie oplossingen aantoonbare positieve bijdragen aan de duurzaamheidsstrategie van zijn klanten.

  2. Meer duurzame projecten en diensten
    In 2025 zien wij dat een groot deel van de omzet van Conclusion toe te wijzen is aan duurzame projecten en diensten.

CSRD Beyond Compliance

De Corporate Sustainability Reporting Directive verplicht bedrijven uitgebreid te rapporteren over hun ESG-prestaties. Maar hoe pak je dat aan? Conclusion heeft een zes-stappenmodel ontwikkeld die bedrijven in staat om aan de CSRD te voldoen en verbeteringen bevordert.

Duurzaamheid in de praktijk

Eneco klimaatneutraal 2035

Hybride cloud versnelt Eneco naar klimaatneutraal 2035

Eneco heeft de ambitie om in 2035 volledig klimaatneutraal te zijn. De daarbij behorende toename van het aantal energieopwekkende en energiedragende assets vragen om een IT-landschap met meer wendbaarheid en verstevigde security. Om dit te realiseren is Eneco het programma ‘Lighthouse’ gestart.

Het laatste duurzaamheidsnieuws

Nieuws
Actieplan Duurzame Digitalisering

Hoe het Actieplan Duurzame Digitalisering bijdraagt aan een betere toekomst

Grote maatschappelijke vraagstukken samen oplossen: building sustainable ecosystems

Maaike Maranus - van de Vrande

Maaike Maranus - van de Vrande

Director Sustainability
mvdvrande@conclusion.nl