• Expertises

  Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

 • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

 • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

 • Over AMIS, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

 • Nieuws, events en artikelen van AMIS

 • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij AMIS

Sollicitatie proces

Je bent maar een paar muisklikken verwijderd van een uitdagende baan bij AMIS.

Stap 1:  Jouw sollicitatie

Ben jij enthousiast over één van onze vacatures?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton onder de vacature. Doe dit op een manier die bij jou past én die jij passend vindt voor de functie. Je kunt solliciteren door jouw cv achter te laten, jouw LinkedIn-profiel op te geven of door een motivatiebrief te uploaden. Je mag het natuurlijk ook volledig op jouw eigen manier doen, verras me!

Behoefte aan meer beleving bij de functie? Bel, mail of app vooral even met Marcel Bargeman, onze Recruiter.

Wil je sowieso graag werken bij AMIS, maar vind je op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur een open sollicitatie, door de recruiter een mailtje te sturen op marcel.bargeman@amis.nl.

Stap 2: Selectie

Marcel ontvangt en beoordeelt alle sollicitaties met aandacht. Indien er raakvlakken zijn met de vacature, bespreekt hij jouw sollicitatie intern een Practice Manager of met de directeur.

Marcel streeft ernaar om binnen vijf werkdagen te reageren. Duurt het wat langer? Trek Marcel gerust aan zijn jasje door hem een berichtje te sturen.

Stap 3: De kennismaking

Als wij een match hebben met elkaar, word jij uitgenodigd voor een eerste kennismaking (via Microsoft Teams of face-to-face). Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaken. In 90% van de gevallen heb je dit gesprek met Marcel en één van de drie Practice Managers.

Wat zijn jouw talenten en ambitites? In welke technieken wil jij je verder ontwikkelen? Wat vind jij belangrijk in een baan? En niet onbelangrijk: wie zijn wij? Waar staan we voor en waar willen we samen met jou naar toe?

Een dag na de eerste kennismaking nemen we contact met je op en zijn we erg benieuwd hoe jij het gesprek hebt ervaren en laten we je weten waar je aan toe bent. Dit doen we altijd telefonisch.

Stap 4: Het vervolg

Heeft het eerste gesprek ons beiden nieuwsgierig gemaakt naar een verdere kennismaking? Dan volgt er een tweede gesprek met de directeur en een vakinhoudelijke collega. In dit gesprek gaan we iets dieper in op jouw vaardigheden en expertise. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jou, maar jou ook een zo goed mogelijk beeld geven over onze organisatie en het team waarin je komt te werken. Voel je vrij om ons in dit gesprek al jouw prangende vragen te stellen.

In een enkele gevallen is een referentiecheck of een assessment onderdeel van de procedure.

Stap 5: Welkom aan boord!

Blijkt na alle gesprekken dat wij veel voor elkaar kunnen gaan betekenen, doen wij jou binnen een paar dagen een aanbieding waar jij bijna geen nee tegen kunt zeggen. Uiteraard maken wij er een feestelijk moment van als jij jouw contract komt tekenen, liefst op kantoor, maar in een sommige gevallen digitaal.

Stap 6: De eerste werkdag

Vanaf het moment dat je het contract hebt getekend, hoor je bij AMIS. Wij zorgen dat je voor je daadwerkelijke start alvast wat collega’s ontmoet en je kunt als je wilt ook aansluiten bij onze vele kennissessies. Ook ontvang jij ruim op tijd een nieuwe laptop, telefoon en een leaseauto die op jou thuisadres bezorgd worden.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij AMIS is meegroeien in vooruitgang, want doorgroeien is bij ons heel normaal. Doorgroeien in je vak, doorgroeien als mens en doorgroeien in de projecten waarop je zit. Onze collega’s lopen graag voorop, werken met de laatste technologieën en werken samen met het team aan de beste oplossingen voor onze klanten. Om er voor te zorgen dat jij je werk goed kunt doen, mag je daarom het volgende van ons verwachten:

 • Ons vertrouwen in jou door een vaste aanstelling
 • Een salaris dat past bij de functie en de werkervaring die jij meeneemt
 • 26 vakantiedagen.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop, zodat je over je werk kunt doen.
 • Een bonusvoorstel.
 • Een goede pensioenregeling. Handig voor later
 • Flexibele werktijden en ruime thuiswerkmogelijkheden.
 • Een werkomgeving waarin je kunt samenwerken met experts in je vakgebied en tijd voor het uitpluizen van nieuwe technische ontwikkelingen. Iedere week wordt er een Kennissessie of Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. Voor en door collega’s. En op de bekende conferenties in binnen- en buitenland zijn wij uiteraard present.
 • Een gezonde werk-privé balans. Naast hard werken, hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ en één keer per jaar een weekend weg. Kortom, wij zijn een hechte club van vrienden.
Ben je klaar voor je sollicitatie?

Neem contact op met Marcel

Marcel Bargeman

marcel.bargeman@amis.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
 • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy