• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Over AMIS, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van AMIS

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij AMIS

Onze rijke historie

AMIS bestaat 30 jaar. Altijd een stap vooruit, dat is wat ons kenmerkt. Passie, meesterschap, innovatie, lef en betrokkenheid zijn onze belangrijkste drijfveren en zit volledig in ons DNA.

Wij zijn AMIS

Wij zijn AMIS, we zijn anders. Onze passie voor het vak stuwt ons naar meesterschap, drang naar vernieuwing, en betrokkenheid bij onze ‘meewerkers’, collega’s, klanten en partners. De lef die nodig is om nieuwe dingen op te pakken, het vertrouwde verleden los te laten en écht te zeggen wat nodig is om resultaat te halen, completeert ons karakter. Wij zijn AMIS, we gaan samen voor het realiseren van jouw ambities door inzet van de techniek waar we van houden. 

Waar we vandaan komen

De start van AMIS ligt in de jaren 90. Twee studenten ontwikkelen het Aircraft Maintenance Information System, kortweg AMIS. Het tweetal neemt echter afscheid van dit specifieke onderhoudssysteem en bouwt verder aan applicaties en data platforms. In de jaren die volgen groeit AMIS uit tot expert in Oracle-technologie. Vandaag de dag staat AMIS bekend als topspecialist in complexe IT omgevingen. We ontwikkelen web- en mobiele applicaties, data-integratie, API’s, dataplatforms en analytics. Met evenveel enthousiasme als in het begin. De ‘swoosch’ in ons logo refereert aan een opstijgend vliegtuig: ons symbool voor vooruitgang, voortstuwing en verandering.

AMIS 30 jaar

AMIS is alweer 30 jaar! Al die tijd, altijd een stap vooruit, dat is wat ons kenmerkt. We omschrijven onszelf vanuit ons DNA: passie, meesterschap, innovatief met lef en betrokkenheid. 

AMIS'ers houden van hun vak en volgen de ontwikkelingen. We willen altijd beter worden, meer weten, en vooral meer kennis delen, met elkaar en met onze klanten. We geloven in de kracht van informatietechnologie, we zien kansen in de snelle ontwikkeling van ons vakgebied. We durven nieuwe technologie toe te passen en het oude vertrouwde los te laten, vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan. We zijn betrokken bij de doelen die onze klanten nastreven, en bij elkaar.

Een gewaardeerde partner

Door de jaren heen heeft AMIS veel erkenning gekregen, van klanten, van partners, van de IT community: 4 Oracle partner of the year awards, 1 EMEA partner of the year award, 1 innovation award, 8 community awards. Onze collega’s schrijven boeken en spreken op internationale conferenties. Giarte bevestigt het vertrouwen van onze klanten in het jaarlijks onderzoek. Externe certificering zoals ISO27001 en ISAE3402-II bevestigt onze focus op kwaliteit. 

Onze Awards

2018: Oracle PaaS Partner Community Award voor grote bijdrage aan de organisaties van Meetups

2010 - EMEA SOA Partner Community Award Outstanding SOA Book contribution - Lucas Jellema

2007 - Community award

2004 - XML Holland Award

Al 30 jaar samen op reis, al jaren kijkend ‘beyond the horizon’, al 30 jaar werken aan een mooie toekomst, voor onze klanten en onszelf.

Meer weten over AMIS? Ik praat er graag verder over met je.

Lucas Jellema

CTO
E-mail
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security