Rosanna over werken bij AMIS

Werken bij AMIS is niet zomaar een job, maar een passie. Van senior integratie consultant en platform engineer tot junior front-end developer. AMIS'ers hebben elk een eigen(zinnig) verhaal en een aangeboren nieuwsgierigheid naar (nieuwe) technologie. "Ja hoor, dat zeggen ze allemaal!". Benieuwd hoe het nou écht is om voor AMIS te werken? Rosanna Denis, integratie consultant en scrum master in een DevOps team bij AMIS, vertelt je hier graag meer over.

19 september 2019   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

Rosanna Denis 111945755666

Rosanna Denis

"De sfeer is super! Ik heb altijd het gevoel dat we allemaal gelijken van elkaar zijn. AMIS zit vol met slimme, kundige mensen die ook sociaal en openhartig zijn. Het leek mij een groep waar ik prettig mee zou kunnen samenwerken. En dat blijkt!"
Hi Rosanna, wie ben je en wat is je rol binnen AMIS?

"Ik ben Rosanna Denis, 27 jaar oud en veelal geïnteresseerd in een breed scala aan onderwerpen. Ik werk nu een jaar bij AMIS als consultant in de Integratie Practice en sinds een half jaar zit ik in een DevOps team op locatie in Nieuwegein. Wat erg leuk is. Binnen het DevOps team ben ik zowel Developer, als “Ops’er”, support medewerker (net als mijn teamleden) en Scrum Master van het scrum proces. Een heel diverse rol dus!"

Nog maar een jaar bij AMIS en nu al deze rol! Wat deed je hiervoor en hoe heb je van IT je passie gemaakt?

"Een jaar geleden studeerde ik af aan de Uni op de master Molecular and Cellular Life Sciences, waarvoor ik de interdisciplinaire bachelor Liberal Arts and Sciences heb gedaan. Tijdens de master heb ik veel onderzoek gedaan naar cellulaire eiwitten en de atomaire structuren ervan. Tijdens mijn studie heb ik altijd al interesse gehad in IT en programmeren en heb dan ook cursussen gevolgd in programmeertalen R en Python en mijn stage in de computationele biologie was volledig op de Lunux bash command line. Dit vond ik erg leuk. Bij het verlaten van de onderzoekswereld wilde ik graag verder in de IT."

Waarom heb je toen voor AMIS gekozen?

"De sfeer is hier gewoon super! AMIS heeft een hele eigen identiteit en ik heb altijd het gevoel dat we allemaal gelijken van elkaar zijn. Het zit vol met slimme, kundige mensen die ook sociaal en openhartig zijn. Het leek mij een groep waar ik prettig mee zou kunnen samenwerken. En dat blijkt!"

En wat maakt jou net iets anders dan anderen? 

"Ik volg mijn intuïtie meestal meer dan mijn hoofd en maak zo ook mijn keuzes. Natuurlijk denk ik dan wel goed na over die keuzes, geen zorgen. Het pakt bijna altijd goed uit. Ook neem ik graag verantwoordelijkheden op mij, waardoor ik veel zaken buiten de box oppak. Dat maakt werken altijd leuk en divers."

Waar kunnen we je voor wakker maken?

"Liever niet. Ik houd namelijk echt super erg van slapen! Maar als je bedoelt waar ik enthousiast van word? Chocola en een potje dansen, hoewel dat een lastige combi is (ha ha)."

Meer weten over werken bij AMIS?

Ik praat er graag verder over met je

Arsenio Zaandam

Arsenio Zaandam

Recruitment business partner
arsenio.zaandam@amis.nl