Patrick Stevens benoemd tot CTO bij AMIS Conclusion

Op 17 juli 2023 is Patrick Stevens (52) aangesteld als Chief Technology Officer (CTO) bij data- en integratiespecialist AMIS Conclusion. Hij neemt de rol over van Lucas Jellema, die op 1 mei benoemd werd tot CTO bij moederbedrijf Conclusion. In zijn nieuwe functie zal Patrick zich voornamelijk richten op het gebruik van doeltreffende en innovatieve technologieën om de dienstverlening aan klanten te optimaliseren. Met deze benoeming versterkt AMIS Conclusion zijn reputatie als innovator binnen de technische en IT-sector.

12 september 2023   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

Patrick Stevens benoemd tot CTO bij AMIS Conclusion

Ervaren binnen het Conclusion ecosysteem

Patrick is geen onbekende van AMIS en het Conclusion ecosysteem van expertbedrijven. In 2013 begon hij bij AMIS als Principal Consultant en in 2017 stond hij als Lead Architect aan de wieg van een van de grootste projecten die Conclusion ooit gedaan heeft: het meerjarige cloudmigratieproject van Royal FloraHolland binnen Conclusion Flora. Met zijn ervaring in automatisering, standaardisatie en digitale transformatie groeide hij door en werd hij in 2019 benoemd tot CTO van Conclusion Flora, tegenwoordig Conclusion Enablement. Dit onderstreept niet alleen zijn uitgebreide technologische expertise, maar ook zijn vermogen om moeiteloos te navigeren tussen verschillende werkmaatschappijen binnen het Conclusion ecosysteem.

Patrick over zijn aanstelling: “Na een periode van 4,5 jaar bij Conclusion Enablement voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. En wat is er mooier dan als CTO terug te keren naar het Conclusion-bedrijf waar mijn professionele reis ooit begon en te werken aan uitdagende projecten binnen het werkterrein van IoT, data en integratie-engineering? Als CTO bij AMIS krijg ik de kans om weer zij aan zij te werken met de AMIS-collega’s, voor wie ik destijds bewust heb gekozen. De werk- en denkwijze van AMIS sluiten nauw aan bij mijn eigen visie. Voor mij voelt het alsof de cirkel nu echt rond is.”

André van Dalen, CEO bij AMIS Conclusion: “Ik ben blij dat Patrick ons team aanvult. Met zijn expertise en focus op kwaliteit, productiviteit en innovatie trekken we de ingezette lijn van focus op duurzame IT door. Duurzame IT is voor ons innovatieve, goed gebouwde, lang renderende en continu evoluerende IT. IT met impact die niet veroudert dus. Ik ben ervan overtuigd dat we, met de aanstelling van Patrick als CTO, onze organisatie weer naar een hoger niveau brengen. Onze focus op impact bij en succes voor onze klanten en de maatschappij, in combinatie met onze expertise in real-time data om intelligent operations te faciliteren, maakt AMIS Conclusion al succesvol. Nog meer aandacht op vakmanschap in kennis, hergebruik en optimaal gebruik van beschikbare technologie van onze technologiepartners zoals Microsoft en Oracle zorgt ervoor dat we nog meer organisaties kunnen helpen het verschil te maken met ‘connected IT’.”

Innovatie gedreven door expertise

Binnen het managementteam van AMIS Conclusion zal Patrick zich concentreren op het hart van het vak. Hij vertelt: “Technologie is belangrijk, maar vooral als een instrument om tastbare resultaten voor onze klanten te behalen. Het is de synergie tussen deze twee aspecten – uitdagende projecten die als drijfveer dienen voor innovatie – die ik nastreef. Klanten blij maken met hoogwaardige en vernieuwende oplossingen, bij voorkeur in een zo kort mogelijke tijd. Daar worden alle partijen gelukkig van.”

Samenwerking voor een sterker ecosysteem

Patrick is vastbesloten om samenwerkingen te stimuleren binnen het Conclusion ecosysteem, met bedrijven waarmee een inhoudelijke verbinding bestaat. “Door onze krachten te bundelen en expertise te delen, kunnen we innovatieve oplossingen ontwikkelen die verder gaan dan wat we afzonderlijk zouden kunnen bereiken. Samenwerking vormt de sleutel tot het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, waarmee we de prestaties van onze klanten nog verder kunnen verbeteren. Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan. En ik nodig iedereen dan ook van harte uit om in contact te treden. Laten we verkennen hoe onze gezamenlijke inspanningen kunnen bijdragen aan jouw succes.’’