ISO27001 en NEN7510 audit succesvol doorlopen

-

4 december 2020   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

AMIS ISO NENv2 111922507322

Door het afronden van een succesvolle ISO27001 en NEN7510 audit voldoet AMIS aan de hoogste internationale veiligheidsnormen en geeft het garantie dat alle data op adequate wijze wordt beveiligd. 

"Toch voelt dit jaar niet als voorgaande. De schuldenaar is natuurlijk COVID-19. Door de coronacrisis is er een verschuiving geweest in de beoordeling van risico’s en de effectiviteit van de getroffen maatregelen." Aldus Chris Gralike, Security Officer Bij AMIS. Meer dan voorgaande jaren heeft AMIS aanvullende maatregelen moeten treffen en bestaande moeten bijstellen om de hoogste norm van informatie beveiliging te waarborgen.

"Ter illustratie: hoe effectief is uw bedrijfsfirewall als iedereen thuis werkt? Hoe effectief en controleerbaar is clean-desk en clean screen thuis?"

-

Succesvolle audit

De succesvolle ISO-NEN audit is daarmee, en zeker dit jaar, een mooie bevestiging dat AMIS op het gebied van informatiebeveiliging de juiste dingen doet. Met gepaste trots en volle energie richten we ons op 2021 om ook volgend jaar de belangen van onze klanten en die van AMIS ten volle te dienen.

De audit heeft geen kritische afwijkingen geconstateerd op het IB (Informatie beveiliging) beleid van AMIS. Dit betekent dat AMIS de audit met succes heeft doorlopen.

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Chris Gralike

Chris Gralike

Consultant
chris.gralike@amis.nl