IoT buddy's

De ene is net terug uit de jungle van Malaysia waar hij een IoT implementatie heeft gedaan. Terwijl de ander afgelopen jaar zijn master informatiewetenschappen in ontvangst heeft mogen nemen. Wat hebben ze gemeen? Beide zijn deze maand begonnen bij AMIS. Jan Willem Groenenberg als IoT Integration Architect en Jurjen Braam als junior IoT Developer. 

23 september 2021   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

AMIS verwelkomt IoT Integration Architect Jan Willem Groenenberg en junior IoT Developer Jurjen Braam.

We stellen ze graag aan je voor

Jan Willem Groenenberg (links op de foto)
Jan Willem is 23 jaar geleden weggekaapt bij zijn studie computer integraded manufactoring om bij Atos als Web Developer aan de slag te gaan. Tijdens zijn loopbaan bij Atos heeft hij verschillende functies beoefend. Zoals software architect, Web & Mobile Application Developer en uiteindelijk IoT integration Architect.  

De trigger voor Jan-Willem om na 23 jaar de overstap te maken naar AMIS komt, volgens Jan Willem, door de projecten die AMIS doet. AMIS komt niet alleen met een oplossing voor een complexe IT-vraag, maar voert die oplossing ook zelf uit. Een rol waar hij als IoT Integration Architect helemaal zijn ei in kwijt kan.

Jurjen Braam (rechts op de foto)
Jurjen heeft afgelopen jaar zijn master informatiewetenschappen behaald. Gedurende zijn studententijd werkte hij als IT-consultant voor zijn eigen bedrijf Mango IT NL. Zo is hij gaandeweg in aanraking gekomen met IoT. IoT is volgens Jurjen een steeds veranderend speelveld tussen mens, apparatuur en de business. Een speelveld waar nog veel mogelijkheden liggen. Om zichzelf verder te ontwikkelen op dit gebied heeft Jurjen de keuze gemaakt om bij AMIS aan de slag te gaan. “Er heerst hier een bepaalde cultuur waar je je direct thuis voelt. Vanaf dag één word je op sleeptouw genomen door je buddy”. Maar, vertelt Jurjen, het is ook weer niet zo dat ze alles voorkauwen. Je moet echt zelf aan de bak”.

Jan-Willem en Jurjen gaan beide aan de slag bij het IoT project van Eneco. Omdat de senior en junior veel van elkaar kunnen leren zijn ze als buddy’s aan elkaar gekoppeld.

Wil je werken bij AMIS? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met onze recruiter

Recruiter AMIS

Marcel Bargeman

IT recruiter
marcel.bargeman@amis.nl