Feenstra tekent meerjarige samenwerkingsovereenkomst met AMIS Conclusion

Feenstra en AMIS Conclusion hebben deze week een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend. AMIS Conclusion gaat het IT-landschap van Feenstra klaarmaken voor de toekomst. De laatste maanden is hard gewerkt aan het beschikbaar maken van een Integratie Platform. Dit dataplatform maakt het mogelijk om met IoT-data te werken en applicaties eigentijds aan elkaar te koppelen. Hiermee ontvlechten we het IT-landschap van Feenstra, wat vervanging van het systeem mogelijk maakt. 

21 februari 2023   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

Feenstra tekent meerjarige samenwerkingsovereenkomst met AMIS Conclusion

Etienne Valstar, Business Director AMIS Conclusion

“We zijn trots op onze samenwerking en partnership met Feenstra! Afgelopen periode hebben we daarin mooie stappen gezet. Samen maken we het IT- en datalandschap van Feenstra klaar voor de toekomst.”

Wat doet Feenstra?

Feenstra maakt zorgeloos wonen mogelijk. Met hun kennis, ervaring en service op het gebied van verwarming, veiligheid, ventilatie en zon voorzien de specialisten van Feenstra hun klanten van een huis waarin het aangenaam, veilig en duurzaam wonen is. Dat doen zij door te adviseren en door (bewezen) techniek te installeren en onderhouden. Nu en in de toekomst.  

Waarom de samenwerking met AMIS Conclusion?

Feenstra beschikt zelf niet over de kennis en expertise om de genoemde vernieuwing aan het IT-landschap door te voeren. Gezien het belang van deze samenwerking is de vraag van Feenstra ook gericht op een strategisch partnership. 

Feenstra zocht een partij die goed bij hen past: no-nonsense, daadkrachtig en mensgericht. Wij zijn trots dat zij kozen voor AMIS Conclusion, met een passend technisch portfolio en herbruikbare kennis en ervaring op het gebied van integratie, dataplatformen en IoT. Daarbij begrijpen wij de businessproblematiek van Feenstra en fungeren wij als single point of contact richting de rest van de Conclusion-organisatie zodat kwaliteit en aanvullende expertise geborgd is.   

Meer weten over dit project?

Etienne Valstar

Etienne Valstar

Business Director
etienne.valstar@amis.nl