Factbased Improvement Day 2021

Samen met Hot ITem, onderdeel van het Conclusion ecosysteem, organiseren wij op 30 september 2021 de Factbased Improvement Day. Omdat de recente versoepelingen dit toestaan, vindt dit jaarlijkse event plaats op het kantoor van de Hot ITem Groep in Amsterdam. Wij zijn trots dat ook dit jaar een aantal van onze klanten, waaronder Peter Dreschler, Product Owner Smart Grid van Eneco, en Bert Groenewegen, CFO van NS, hun ervaringen en inzichten met betrekking tot datagedrevenheid met jou zullen delen.

3 september 2021   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

Evenement bij de Hot ITem Groep
Klanten aan het woord: waarde uit data in de praktijk

Veel organisaties onderkennen de waarde van ‘Factbased Improvement’, maar worstelen met de vraag hoe als organisatie datagedreven te worden. Om je daarbij te inspireren, organiseren we deze middag vol interactieve sessies.

Na de keynote van Bert Groenewegen stellen we je in de gelegenheid om twee break-outsessies naar keuze bij te wonen van DELTA Fiber Nederland, Dura Vermeer, Eneco, Heilbron, NS en Translink

In deze break-outs zullen onze klanten je meenemen in hun datareis en de learnings die zij daarbij hebben opgedaan. Denk daarbij aan onderwerpen als het opstellen van een datavisie en -strategie, het ontwikkelen van een datagedreven cultuur en organisatie, het implementeren van datagovernance en datamanagement, en het realiseren van een technisch datafundament.

Tijdens de middag is er ook voldoende gelegenheid om als sprekers en deelnemers kennis met elkaar te delen. En uiteraard is er ruimte voor een persoonlijk advies van onze aanwezige specialisten.

Aanmelden

Wij organiseren dit event voor zowel business als IT-management. Laat je inspireren! Inschrijven is kosteloos en eenvoudig via de website van Hot ITem. Let op: er zijn slechts 75 plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang en houd er rekening mee dat je aanmelding pas definitief is na onze bevestiging.