Dinsdag 1 november 2022, Verslag van Devoxx 2022 - State of Software Engineering

Schrijf je nu in voor de samenvatting van Devoxx 2022 bij AMIS | Conclusion in Nieuwegein. In een sessie van 3 uur neemt Lucas Jellema je mee door de laatste ontwikkelingen op het gebied van sofware engineering. Deelname is kostenloos en wij verzorgen het diner.

19 oktober 2022   |   Evenement   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

verslag van devoxx 2022 AMIS Conclusion

Verslag van Devoxx 2022

Presentator: Lucas Jellema (CTO AMIS | Conclusion)
Tijd:  17:00 – 20:30 uur, dinsdag 1 november
Locatie: AMIS | Conclusion, Edisonbaan 15, Nieuwegein

State of Software Engineering

Observaties, demonstraties, nieuws en impressies over software engineering, de staat van Java en het ecosysteem van tools, technologie, concepten, mensen en best practices van de Devoxx 2022 conferentie (10-14 oktober, Antwerpen, België). Een sessie van drie uur om je te voorzien van headlines, belangrijke inzichten en een aantal waardevolle en leuke tools om nog eens naar te kijken.

Hoewel Java centraal staat in de conferentie, is het scala aan besproken technologieën veel breder - van databases en events tot het automatiseren met pipelines en het toepassen van containerplatforms. Veel sessies gingen verder dan Java en verder dan technologie naar een meer conceptueel of mens- en procesgericht niveau.

Dit event is waardevol voor software engineers en architecten met een brede interesse (en liefst een beetje Java-achtergrond). Bereid je voor op een intensieve reis de diepte in en de breedte op. Door een breed spectrum aan technologie, architectuur, over de geschiedenis en nog veel meer over de toekomst. We nemen je mee door onder andere de volgende gebieden: Java, Containers &Kubernetes, Front End, Software Architecture, Modernisering van applicaties, Data & Events, Artificial Intelligence, Ops &Automation, leuke en nuttige tools voor software professionals.

Benieuwd naar deze sessie?