Conclusion Connect behaalt Co-Sell Ready Status van Microsoft in IoT

-

25 juni 2019   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

iStock 1016780008 handen academy 111966652278

Conclusion heeft binnen het Microsoft One Partner Program de Co-Sell Ready-status ontvangen voor zijn IoT competentie! Met deze status bereikt Conclusion als onafhankelijke solution provider een nauwe samenwerking met Microsoft voor joint sales, support en go-to-market voor IoT gebaseerde diensten. Bijvoorbeeld Condition Monitoring van machines, waarmee we de productiviteit en klanttevredenheid van klanten vergroten. 

De Co-Sell Ready status is de volgende stap binnen het Microsoft Gold Partner Program. Conclusion was al Co-Sell voor DevOps en SAP op Azure. 

De Co-Sell Ready status is de volgende stap binnen het Microsoft Gold Partner Program. Conclusion was al Co-Sell voor DevOps en SAP op Azure. 

“Deze status is een erkenning van onze competenties bovenop het Gold Partnership. We hebben van onze klanten en Microsoft de bevestiging gekregen in onze ervaring voor het grootschalig invoeren en beheren van IoT oplossingen op het Azure platform." - Robbrecht van Amerongen

-

Robbrecht van Amerongen, head of Conclusion Connect: “Deze status is een erkenning van onze competenties bovenop het Gold Partnership. We hebben van onze klanten en Microsoft de bevestiging gekregen in onze ervaring voor het grootschalig invoeren en beheren van IoT oplossingen op het Azure platform. Wij zien Azure als een van de leidende platformen voor IoT en een belangrijke rol innemen in onze proposities naar onze klanten.”  

CO-SELL READY EISEN

Microsoft is in 2016 met de Co-Sell Ready-status begonnen om zo verkoop- en marketingsupport voor een geselecteerd aantal partners beschikbaar te stellen. Om hiervoor in aanmerking te komen, dienen bedrijven over klantreferenties te beschikken die succesvolle projecten laten zien, aan bepaalde prestatie-eisen voldoen en technische en verkoop assessments met goed gevolg afleggen. 

Conclusion Connect werkt onder andere voor ERIKS en Vebego. Bekijk ze hier

CONDITION MONITORING 

Met Condition Monitoring meten we continu de conditie en het gebruik van (technische) objecten. Daardoor krijgt u inzicht in de prestaties, frequentie, en intensiteit van het gebruik. Condition Monitoring ondersteunt ook bij het ook opsporen van ongeplande uitval en detecteren van de oorzaak van de verstoring om zo de Overall Equipement Effectiveness (OEE) te verbeteren. <iframe width="640" height="564" src="https://player.vimeo.com/video/328373967" frameborder="0" allowFullScreen mozallowfullscreen webkitAllowFullScreen></iframe>