AMIS start 2019 goed

AMIS start het nieuwe jaar goed met acht nieuwe medewerkers. We stellen ze aan je voor en vertellen over de mogelijkheden voor jonge, ambitieuse mensen.

21 januari 2019   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

adam solomon 472458 unsplash 111981533749

In 2018 zijn we ruim 10% gegroeid en ook voor 2019 hebben we een groeidoelstelling gedefinieerd. We gaan meteen voortvarend van start want in januari startten acht nieuwe collega’s. Allemaal met veel ervaring. We stellen ze graag aan je voor.

adam solomon 472458 unsplash 111981533927

Niels Kortenbout

Niels werkte tot zijn komst naar AMIS bij Bright Alley, een van de zusterbedrijven uit het Conclusion Ecosysteem. Niels wil zich meer richten op IoT en heeft vanwege onze activiteiten op dat gebied* voor ons gekozen. Hij is vanaf half januari voor ons aan de slag als IoT Consultant.

Bert Jan Meinders

Bert Jan is geen onbekende voor AMIS. Van 2001 tot 2007 werkte hij ook al voor ons. Vooroplopen in uitdagende projecten is voor hem erg belangrijk. Dat is voor hem de belangrijkste reden geweest om er voor te kiezen weer terug te keren op het vertrouwde AMIS-nest. Hij is vanaf 1 januari aan de slag als Platform Developer.

Bart Mol

Bart gaat bij AMIS aan de slag als Enterprise Architect. Hiervoor was hij bij de PartsPoint Group in dezelfde rol verantwoordelijk voor de digitale transformatie roadmap. Hij heeft onder andere succesvol masterdata management, integratie- en omnichannel-concepten geïmplementeerd. Bart zet zijn ruime kennis en ervaring in om klanten te begeleiden in de complexe wereld van digitale transformatie.

Marcel Mourits

Marcel gaat AMIS versterken op het gebied van Data Analytics. De laatste zes jaar is hij op het gebied van marketing en sales in de wereld van Analytics actief geweest bij twee specialistische technologiebedrijven. Daarvoor heeft hij onder andere gewerkt voor CGI, V&D en DHL.

Tom den Ouden

Tom heeft de laatste 4 jaar in Zwitserland gewoond. Hij werkte daar, (voornamelijk) in de rol van solution architect, op de hoofdkantoren van Philip Morris International en Nespresso Nestle. Voor beide bedrijven was hij verantwoordelijk voor het ontwerp van een omnichannel- en customer 360 solution-architectuur. Hij begeleidde ook de ontwikkeling daarvan. Sinds kort is hij weer terug in Nederland en gaat hij bij AMIS aan de slag als Solution Architect. Tom heeft veel ervaring in de branches retail, telco en financiële dienstverlening. Hij is expert op het gebied van klantprocessen.

Frederique Retsema

Frederique werkte voor haar overstap naar AMIS, voor zusterbedrijf Conclusion Flora. Daarvoor was ze werkzaam bij Royal FloraHolland. De afgelopen periode heeft ze zich verdiept in CI/CD-systemen. In haar rol als Senior Consultant bij AMIS gaat zij deze kennis inzetten op projecten bij klanten.

Tom Vogels

Na meerdere jaren gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven binnen het Conclusion Ecosysteem, is Tom per 1 januari bij AMIS gestart. In zijn rol als Business Development Manager gaat hij met organisaties in gesprek over de veranderende wereld van IT & Business, de reis die AMIS hierbinnen maakt en de oplossingen die we daarvoor bieden.

Pawel Zinovjev

Voor zijn komst naar AMIS werkte Pawel als Oracle DBA bij Truston. Hij was daar verantwoordelijk voor implementaties van de nieuwe OHI (Oracle Health Insurance) releases en het draaiend houden van klantomgevingen. Omdat hij zichzelf meer wil uitdagen en onderdeel wil zijn van een team, heeft hij gekozen voor een nieuwe uitdaging bij AMIS. AMIS staat voor hem voor een organisatie met ervaren mensen waar aan uitdagende projecten wordt gewerkt met de nieuwste technieken.

marten newhall 226045 unsplash 111981532814

Opleidingstraject en stageplaatsen

Naast mensen met ervaring, zijn we ook op zoek naar jonge, enthousiaste mensen met een grote affiniteit voor ons vakgebied. Daarom staat er ook voor dit jaar weer een talent launch op de planning. Ben je nog niet afgestudeerd, maar wil je wel alvast met ons kennismaken, neem dan contact op over de stagemogelijkheden.

* Onze IoT-activiteiten voeren wij uit onder de noemer van Conclusion Connect.

Meer weten over vacatures,\nTalent Launch en stageplekken?

Recruiter AMIS

Marcel Bargeman

IT recruiter
marcel.bargeman@amis.nl