AMIS partner Oracle Race Experience Center

AMIS staat voor Intelligent Operations: innoveren en optimaliseren van bedrijfsvoering op basis van realtime data. In de Formule1 verwoordt Red Bull Racing over hun team: “Built on the foundation that data drives performance”, of zoals de teambaas het stelt: "Pivotal moments are driven by data": Christian Horner on Red Bull Racing's Oracle partnership - BlackBook (blackbookmotorsport.com).

18 juli 2023   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

AMIS partner Oracle Race Experience Center

Indrukwekkende prestaties

In de wereld van snelheid, precisie en technologische innovatie is het partnership van het Oracle Race Experience Center en AMIS Conclusion een mooie mijlpaal in de jarenlange samenwerking. De lockers in het centrum, die zijn gewijd aan de jaren waarin Sebastian Vettel wereldkampioen werd, vertonen een parallel met de expertise van AMIS. Sebastian Vettel, een icoon in de Formule 1, heeft de wereld veroverd met zijn indrukwekkende prestaties op de racebaan. Met zijn onverschrokkenheid, vastberadenheid en vaardigheid heeft hij vier opeenvolgende wereldkampioenschappen gewonnen van 2010 tot 2013. Zijn succes is het resultaat van jarenlange toewijding, teamwork en een constante drang naar perfectie. AMIS, als vooraanstaand technologiebedrijf, heeft een vergelijkbare reis van groei en succes doorgemaakt. Met onze expertise op het gebied van IT-oplossingen en innovatie hebben we een reputatie opgebouwd als pioniers in het vakgebied. Al sinds de oprichting in 1991 werkt AMIS met Oracle-technologie, we zijn meerdere jaren op rij verkozen tot Oracle Partner of the Year, en tot op de dag van vandaag zijn we specialisten die het maximale rendement uit technologie willen halen.  

AMIS partner Oracle Race Experience Center -  vergadertafel
AMIS partner Oracle Race Experience Center -  Vette kluis
AMIS partner Oracle Race Experience Center -  racewagen

Gedeelde ambities en kernwaarden

Sebastian Vettel en AMIS delen hun gemeenschappelijke zoektocht naar excellentie: toonaangevend zijn in de koningsklasse. Vettel heeft altijd gestreefd naar topprestaties op de racebaan, terwijl AMIS zich toelegt op het faciliteren van slimme bedrijfsvoering door inzet van hoogwaardige technologische oplossingen. Deze gedeelde ambitie om grenzen te verleggen en nieuwe hoogten te bereiken, vormt de basis voor de keuze van AMIS voor Vettel als symbool voor het partnership met Oracle.

Sebastian Vettel en AMIS delen, naast hun drang naar topprestaties en professionalisme, belangrijke kernwaarden. Vettel staat bekend om zijn charme en charisma; zijn positieve houding en maatschappelijke betrokkenheid maakt hem geliefd bij nagenoeg alle racefans. Uit onze actieve associatie van AMIS met ‘vrienden’ streeft AMIS naar een sterke, langdurige relatie met klanten, medewerkers en partners. Dit legt de basis voor samenwerking: gemeenschappelijk belang, samen verantwoordelijkheid nemen, transparant zijn naar elkaar, durven en kunnen zeggen wat gezegd moet worden, en vooral de intentie om samen het maximale uit de relatie te halen! De kernwaarden van AMIS sluiten ook perfect aan bij de persoon Vettel. De passie spat er vanaf en uit zich in vastberadenheid en toewijding aan het vak. Het verkrijgen van meesterschap vraagt tijd, energie en doorzettingsvermogen en het delen ervan zorgt voor inspiratie, motivatie, professionalisme en samenwerking.

Betrokkenheid, bij het eigen team, bij relaties en bij de omgeving, toont de diepgewortelde overtuiging dat je samen écht verder komt. Vernieuwing en lef gaan hand in hand, onverschrokken nieuwe technologie omarmen, met alle onzekerheid, het oude loslaten, in de overtuiging dat je daarmee letterlijk en figuurlijk sneller vooruitkomt.

AMIS en Vettel, AMIS en Oracle, AMIS en realtime data – betekenisvolle verbindingen met een focus op het streven de status quo te verbreken en positieve verandering te realiseren!

Meer over Sebastian Vettel

Wil je meer informatie over deze samenwerking?

André van Dalen

André van Dalen

Directeur