AMIS certificeert 50 consultants tot Microsoft Azure Data Engineer

In de eerste twee maanden van 2021 hebben maar liefst 11 consultants van AMIS Microsoft Azure certificaten behaald. Door de certificeringen zijn de consultants inzetbaar voor een breder spectrum aan Azure- gerelateerde klussen. Eind juni wil AMIS meer dan 50 consultants gecertificeerd hebben voor Microsoft Azure-oplossingen.

24 februari 2021   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

azure
Aanleiding 

Afgelopen jaar heeft AMIS een groot aantal Azure integratietrajecten afgerond. "We zien de vraag naar soortgelijke trajecten toenemen. Om deze reden zijn we eind 2020 met een grootschalig certificeringsproject gestart, waarbij  50 consultants worden gecertificeerd tot 'Microsoft Azure Data Engineer'. Door dit project blijft AMIS voorlopen op kennis en techniek en kan het goed inspelen op de veranderende vraag van klanten." Aldus Robbrecht van Amerongen, Business Development Manager bij AMIS | Conclusion.

"We zien de vraag naar soortgelijke trajecten toenemen"

pexels
Onze consultants beschikken over de volgende certificaten:
  • IoT developer (AZ220). 
  • Design and implement een Azure Data Solution (DP200 en DP201)
  • Azure Solutions Architect (AZ303 en AZ304)
Voordelen Microsoft Azure producten

Azure integratie producten dragen sterk bij aan de flexibiliteit en snelheid waarmee de teams van AMIS tot oplossingen kunnen komen. Kennis van deze producten is essentieel om snel waarde te creëren en impact te maken voor onze klanten. Voornamelijk als het gaat om de aspecten: schaalbaarheid, security, beschikbaarheid en uitbreidbaarheid van de integratie oplossingen.

''Kennis van deze producten is essentieel om snel waarde en impact te realiseren voor onze klanten''

Voordelen Azure certificaten

De behaalde certificaten hebben volgens Robbrecht twee grote voordelen: "het geeft ons een set handige handvatten om snel de benodige kennis op te doen en het geeft het bewijs dat onze consultants op het juiste expertiseniveau zitten. Tot op de dag van vandaag veranderen de technieken in sneltreinvaart. Het is daarom belangrijk dat je op een behapbare wijze jezelf nieuwe vaardigheden aanleert. De programma’s van Microsoft Azure helpen hier goed bij. We kijken uit naar een leerzaam en gecertificeerd 2021.''

Haal het beste uit jouw IT-lanschap

Op zoek naar de juiste integratieoplossing voor jouw IT-landschap? Heb je ambities om Azure te integreren? Benieuwd naar de mogelijkheden? We adviseren je graag. We maken jouw ambities waar! Robbrecht van Amerongen praat er graag verder over met je. Je kunt hem bereiken via onderstaande gegevens.

“Als je een andere uitkomst verwacht, dan moet je bereid zijn om ook zelf te veranderen”

Bel Robbrecht van Amerongen

Robbrecht van Amerongen

Robbrecht van Amerongen

Head of Internet of Things en Industry 4.0
Robbrecht.van.Amerongen@conclusion.nl