AMIS Conclusion verzekert Technische Unie al 10 jaar van hoogwaardige database expertise

Technische Unie is een technische groothandel voor de installatiebranche en industrie. Het bedrijf is onderdeel van Sonepar, wereldwijd de grootste distributeur van elektrotechnische apparatuur aan zakelijke klanten.

Klant

Technische Unie

logo Technische Unie

Markt

Industrie

Thema

Business continuity

Publicatiedatum

30 juni 2022

Technische Unie

Het assortiment van de Technische Unie is met 2 miljoen producten beschikbaar via één van de 38 vestigingen of kan door zakelijke klanten 24 uur per dag besteld worden via de webshop. Voor de ‘Mogelijkmakers’ van Technische Unie beheert AMIS Conclusion de Oracle-databases die zorgen voor het aanbod van deze producten en het snel verwerken van de orders. Aangezien steeds meer orders via het online kanaal binnenkomen is het van belang dat deze databases zonder zorgen betrouwbaar en beschikbaar zijn. 

Zorgeloos beheer

Al meer dan 10 jaar verzorgt AMIS Conclusion het beheer van deze databases met actieve monitoring en technisch beheer. Ook verzorgen we de backup en patching van de databases-omgevingen over de hele ontwikkelstraat deze systemen. Waar nodig verzorgt het team met database experts van AMIS Conclusion upgrades en zijn 24 uur per dag beschikbaar om te acteren in het geval van een storing.

Betrouwbare expertise als die nodig is

De beheerders van AMIS Conclusion staan klaar voor de Technische Unie om de beschikbaarheid en continuïteit van de systemen te borgen. Deze relatie bestaat al voor een lange tijd waarbij AMIS Conclusion een dienst levert waar de Technische Unie weinig omkijken naar heeft. In de afgelopen jaren is de omgeving meegegroeid met de online ontwikkelingen van Technische Unie. 

Ronald Blankestijn, Integratie-manager bij Technische Unie

We werken al bijzonder lang samen met AMIS Conclusion waarbij voor ons de continuïteit een belangrijke factor voor ons is. Voor AMIS zijn wij geen nummer, we kunnen erop vertrouwen dat als wij bellen er iemand beschikbaar is met kennis van ons bedrijf, onze systemen en bijzonder veel Oracle kennis. Niet dat we dit dagelijks gebruiken, maar het geeft ons zekerheid dat we een team van experts dicht bij ons hebben staan.  

Prettige uitvoering en geen gedoe

AMIS Conclusion richt zich in de dienstverlening op een persoonlijke relatie, open en transparant klantcontact en veel expertise op de inhoud. Zo zijn we in staat om mee te groeien in de ontwikkelingen die de Technische Unie in de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Daarbij is door de jaren heen de ervaring van de klant de belangrijkste: een betrouwbare en voorspelbare omgeving met, waar nodig, veel expertise.

Wil je ook zorgeloos beheer

Neem dan contact op met Gerard van den Broek

Gerard van den Broek

Gerard van den Broek

Practice Manager
gerard.van-den-broek@amis.nl