AMIS-Accelerator, de versneller voor IoT en data-integratie

Met AMIS-Accelerator heb je binnen één sprint een technische cloud-omgeving voor IoT en data-integratie. Deze versneller zorgt ervoor dat jouw data altijd betrouwbaar, up-to-date en beschikbaar is voor al je besturingsdoelen. Met onze integratieoplossingen zijn we in staat naadloos gegevens vanuit devices, applicaties, portals en andere gegevensbronnen te integreren. De AMIS Accelerator vormt zo de ruggengraat van datagedreven werken binnen jouw organisatie.

AMIS-Accelerator, de versneller voor IoT en data-integratie

Uitdagingen bij het opzetten van een IoT-dataomgeving

Klanten die zich tot AMIS Conclusion wenden, worden vaak geconfronteerd met de volgende vragen en uitdagingen bij het opzetten van een dataomgeving:

  • Uit welke onderdelen bestaat een effectieve IoT- en integratie-omgeving?
  • We hebben geen kennis van de techniek, kunnen jullie ons helpen bij het inrichten van de dataomgeving?
  • Onze huidige IT-partner doet er erg lang over om een nieuwe omgeving te realiseren, kan dit niet sneller en volgens een gestandaardiseerde aanpak?
  • Elke aanpassing aan onze bestaande omgeving duurt weken, dit moet toch slimmer kunnen?
  • Onze huidige IT-omgeving wordt niet adequaat beheerd en is technisch niet goed opgezet, hoe kunnen we dit oplossen?
  • Het duurt erg lang om waarde uit data te halen vanwege beperkte technische beschikbaarheid; hoe kunnen we dit proces versnellen?
  • Hoe voorkomen we dat er allerlei ad-hoc-oplossingen worden bedacht om de business toch inzicht in data te geven? Dit kost veel rework en is niet in lijn met onze doelarchitectuur.

AMIS-Accelerator, de versneller voor IoT- en data-integratieplatforms

AMIS-Accelerator is dé oplossing voor organisaties die uitdagingen ondervinden bij het implementeren van een datagedreven werkwijze. Door onze expertise en ervaring met cloudtechnologie toe te passen, realiseren we snel een nieuwe IoT-dataomgeving. Met deze aanpak waarborgen we de betrouwbaarheid van de omgeving en bewaken we de cloudkosten. AMIS Conclusion maakt gebruik van een reeks accelerators, waarmee we in staat zijn om snel een IoT- en data-integratieplatform te realiseren. Zo ben je binnen enkele weken operationeel, in plaats van maanden.

Geavanceerde technologie voor naadloze integratie en dataproductontwikkeling

Elk platform wordt opgebouwd uit componenten die in samenhang invulling geven aan de AMIS-referentiearchitectuur. Wij zorgen voor het uitrollen en beschikbaar stellen van het platform, inclusief lifecycle-management, versiebeheer en monitoring.  Hierdoor ben je direct in staat om systemen met elkaar te verbinden en dataproducten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen binnen jouw organisatie.

Onze AMIS-Accelerator platformoplossingen leveren standaard cloud IoT-, integratie- en/of dataplatformen, gebaseerd op referentiearchitecturen (Azure), CI/CD-software en -oplossingen, en infrastructuurconfiguratie volgens marktstandaarden. Bovendien richten we de infrastructuur- en data-pipelinemonitoring in. Deze aanpak resulteert in een betrouwbaar systeem. Daarnaast bieden wij duidelijke naming conventions en een Way of Working die aansluit bij de standaarden in jouw organisatie, evenals een security-by-design aanpak om jouw data veilig te houden. Door automatische detectie en correctie van handmatige aanpassingen in de infrastructuurconfiguratie, voorkomen we onverwacht hoge cloudkosten.

Zorgeloze implementatie

Laat ons jouw dataomgeving ontzorgen, van realisatie tot en met beheer, zodat jij je volledig kunt focussen op het versnellen van jouw business. Kies voor AMIS-Accelerator en til jouw dataomgeving binnen zeer korte tijd naar een hoger niveau.

Wil je meer weten over AMIS Accelerator en ook sneller de waarde plukken uit je eigen data?

Neem dan contact op met Robbrecht

Robbrecht van Amerongen

Robbrecht van Amerongen

Head of Internet of Things en Industry 4.0
Robbrecht.van.Amerongen@conclusion.nl