• Expertises

Thema's

Thema's

De software van AFAS heeft de allure van de eenvoud. Jullie volledige bedrijfsvoering wordt ondersteund vanuit één geïntegreerd softwarepakket: snel configureren in plaats van moeizaam maatwerk en direct beschikbaar vanuit de cloud. Hierbij is de technische implementatie slechts de basis.

Wat speelt er binnen jullie organisatie? Wij zijn ervan overtuigd dat de technische implementatie pas de eerste stap is. Willen jullie dat jullie organisatie klaar is voor de toekomst? Dan moet niet alleen het systeem hier geschikt voor zijn, maar ook de interne processen moeten hierop worden ingericht. Kijk verder en bereik wat jullie willen.

HR & Payroll

Verlof, verzuim en de salarisverwerking: met AFAS software hoeft dit niet veel tijd te kosten. Vereist is dat het systeem en jullie processen efficiënt zijn ingericht, zodat de software het werk ook echt uit handen neemt.

Projecten en uren

Als projectleider wil je de projecten goed onder controle hebben. Toch komen wij het regelmatig tegen dat projecten uitlopen en er meer uren worden geschreven dan afgesproken, welke niet doorbelast worden. Door AFAS slim in te richten, het proces aan te passen en te werken met een paar handige tools en analyses, kunnen jullie meer geld verdienen met jullie projecten.

We mogen werken voor fantastische organisaties

Schadegarant is een kleine organisatie met slechts elf medewerkers. Tegelijkertijd handelen we op jaarbasis wel zo’n 230.000 schadegevallen af. Daarom zijn vrijwel alle processen geautomatiseerd, waardoor we volledig afhankelijk zijn van het goed functioneren van deze processen

Jeroen Dunk

Business Services Manager - Schadegarant

Door CAS realiseerden we pas wat er allemaal mogelijk is in AFAS!

Angelique Klingenstijn

adviseur Mens & Ontwikkeling bij Thebe

De afdelingshoofden zitten op de 24ste verdieping en kwamen helemaal naar de derde verdieping om Thijs vragen te stellen. Dit zouden ze normaalgesproken niet doen.

Sunny Ganpat

Adviseur functioneel beheer bij Erasmus MC

Lees onze referentiecases

“Door CAS realiseerden we pas wat er allemaal mogelijk is in AFAS!”
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek

Eva Verkerk

Accountmanager
Eva.Verkerk@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy