• Expertises

Onze mensen

Maak kennis met ons team! Wij zijn CAS: een gezellige groep ambitieuze en gedreven mensen bij elkaar. 

Onze klanten echt verder helpen; hier worden we het meest gelukkig van. Wij bieden unieke dienstverlening op het gebied van AFAS Software, waarin we ons niet alleen richten op het inrichten-, maar juist ook op het beheren, onderhouden en optimaliseren van onze klantomgevingen.

Onze werkwijze

Anders dan AFAS vertalen wij jullie werkprocessen naar de software van AFAS, in plaats van deze processen aan te passen aan de standaard waarbij de software leidend is. Zo ondersteunt de software de gebruikers en de processen met als resultaat een opgeleverd product waar jullie organisatie mee kan en gaat werken.

CAS Quick Scan

De CAS Quick Scan brengt snel en effectief jullie AFAS omgeving in beeld. Dankzij de Quick Scan zien we direct welke AFAS onderdelen niet optimaal of zelfs helemaal niet worden benut. Met ons adviesrapport leveren wij inzicht in de processen waar jullie meer winst kunnen behalen.

Blog
Een traineeship bij CAS staat voor veel leren, diverse groeimogelijkheden en samenwerken

Het zit in ons DNA dat we verder kijken dan de vraag van onze klanten. We gaan aan de slag met de gegeven opdracht, maar we signaleren en adviseren altijd wanneer we ontdekken dat de inrichting ook op andere plekken slimmer en effectiever kan worden ingezet.

Kom werken bij Conclusion AFAS Solutions

Wil jij werken met vakgenoten en bijdragen aan betekenisvolle projecten? Ontdek meer over werken bij Conclusion en check onze actuele vacatures!
Nieuws
Goed werkgeverschap nu helpt je in de toekomst
Over ons
Onze partners
Een ding is zeker, er kan meer dan je denkt

Laten we kennismaken!

Eva Verkerk

Accountmanager
Eva.Verkerk@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy