Maak kennis met Romy Pijl, Consultant

Romy besloot om bij Conclusion AFAS Solutions als junior consultant de uitdaging aan te gaan om meer te leren over AFAS Software.

21 februari 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

Consultant

Mijn naam is Romy, 27 jaar oud, en samen met mijn vriend woon ik in het gezellige Amersfoort. Van oorsprong kom ik uit Rotterdam. Dit zie je in mijn persoonlijkheid en gewoontes nog steeds terug. Mijn grootste hobby en passie is volleybal. Ik train twee keer per week en op zaterdagen spelen wij op promotieklasse-niveau. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger binnen onze volleybalvereniging. Naast Volleybal ben ik ook een zeer grote voetbalfan. Feyenoord staat bovenaan mijn lijstje, gevolgd door FC Spakenburg.

Het beheerteam
Op dit moment ben ik volop bezig met mijn werkzaamheden in het beheerteam. Hier krijg ik de kans om klanten te helpen wanneer ze vastlopen. Dit is een ontzettend fijne leerschool en ik doe dit dan ook graag. Langzaam maar zeker word ik ook betrokken bij diverse projecten. Mijn specialisatie ligt voornamelijk op het gebied van ERP, met de nadruk op financiële en project gerelateerde aspecten.

Verder ontwikkelen in AFAS-Software
Begin dit jaar besloot ik verder te kijken dan mijn huidige baan en werkgever, en in eerste instantie was mijn interesse vooral gericht op de financiële markt. Hoewel ik bij mijn vorige werkgever als applicatiebeheerder met onder andere AFAS werkte, had ik eigenlijk nooit overwogen om mij daar verder in te gaan ontwikkelen. Toen kwam Conclusion AFAS Solutions op mijn pad. Ik heb altijd met veel interesse en plezier met AFAS  gewerkt en ik vond het dan ook een geweldige uitdaging om dagelijks met het systeem te kunnen werken en er meer over te leren. Daarom ben ik deze uitdaging aangegaan bij Conclusion AFAS Solutions.

Ook kennis maken met Conclusion AFAS Solutions?

Onze openstaande vacaturesOver onsOnze expertises