Red Pepper: Hot or Not?

Onze collega Mirjam gaat het aan jullie vertellen 😉

Als nieuwe medewerker ontving ik een uitnodiging voor de Red Pepper bijeenkomst. Daar moet je bij zijn werd mij verteld! Maar wat betekent de Red Pepper nou en waarom heet het Red Pepper?

29 maart 2023   |   Blog   |   Door: Conclusion AFAS Solutions | Mirjam van Barneveld

Deel

Red Pepper Day

Er is gekozen voor de naam Red Pepper om zo aan te kunnen geven dat ieder bedrijf binnen het ecosysteem authentiek is, zijn eigen identiteit heeft en op eigen wijze opereert. En, vooral dat 'eigen' wordt gezien als de extra kick binnen het ecosysteem. De synergie die hiervan uitgaat, is ongekend! Bij de Red Pepper worden nieuwe medewerkers meegenomen in het verhaal achter Conclusion, onze mentaliteit, onze unieke samenstelling en dat waar we in geloven.

Allereerst was er de gelegenheid om professionele profielfoto’s te laten maken. Daar heb ik direct gebruik van gemaakt, aangezien ik die kans niet vaak krijg. Of deze gelukt is mogen jullie hierbij zelf bepalen.

Daarna direct door naar de 21e verdieping, waar we in onze Coffeebar werden ontvangen met heerlijke koffie, smoothies en zoete lekkernijen. Het programma van die middag werd door Annemieke Brouwer (Business Specialist Arbo & Vitaliteit) toegelicht en we werden gevraagd extra goed op te letten aangezien er nog wat te winnen viel bij de quiz.

Directielid Bert Jan de Jongh vertelde ons over het ontstaan van Conclusion, welke bedrijven er binnen Conclusion zijn en wat de gedachtegang is bij het wel of niet aansluiten van nieuwe bedrijven. Door onze expertises te bundelen en samen te werken in een slim ecosysteem hebben we alles in huis om klanten een multidisciplinaire waardeketen te bieden. Ik vond het mooi om te zien voor welke grote ondernemingen in Nederland Conclusion een zeer belangrijke rol speelt en ook welke impact wij, als Conclusion, hierin hebben. Wat mij aanspreekt is, en wat ook uit de presentatie van Bert Jan naar voren kwam, is dat de basis altijd nog het menselijke contact is. Het gaat in de wereld steeds meer over digitalisering, maar als het contact met de klant/mens niet goed is, dan gaat het er aan de digitale kant niet uitrollen.

Met Conclusion Cares richten we ons op duurzaam ondernemen. Pim van Asch (Projectmanager Sustainability) vertelde over de basis van onze Conclusion Cares-ambities die worden gevormd door de Sustainable Development Goals (SDG’s) die we hebben geadopteerd: Environment, Social & Governance. Vanuit Conclusion Cares wordt het gehele ecosysteem begeleid in het initiëren en professionaliseren van activiteiten die leiden naar duurzaam ondernemen. Mooi om te zien dat dit een zeer belangrijk onderdeel is!

Na een korte break met weer een lekkere, hartige versnapering en een drankje, is het tijd voor de quiz! De spanning hangt in de lucht en de onderlinge strijdlust is begonnen. Via Mentimeter kan eenieder die dit leuk vindt meedoen en een speler aanmaken. De snelheid en de juiste antwoorden zijn heel belangrijk! Soms lijken de antwoorden erg op elkaar waardoor de kopgroep wisselt. Uiteindelijk is er wel een Mirjam nummer 1, maar dat ben ik niet helaas.

Ook het AVG & security beleid binnen Conclusion komt aan bod. Ard van de Lee (Manager Informatie Management) neemt ons mee in de actualiteiten op dit gebied en wie de vertrouwenspersonen binnen Conclusion zijn.

Er zijn vier collega’s van andere Conclusion bedrijven die een panel vormen en zij laten ons kennismaken met het bedrijf waarvoor zij werken.

De laatste sprekers van vandaag zijn Guido en Xavier van Youngclusion. Youngclusion bestaat uit een groep collega’s die zich bezighoudt met het organiseren van leuke activiteiten en evenementen waarbij iedereen mee kan doen zolang je maar jong van geest bent! We worden getriggerd, want er staat wat leuks te gebeuren in samenwerking met de afdeling vitaliteit. Goed in de gaten houden dus!

En last, but not least… de maandborrel met het thema Retroparty! 

Wat een mooie middag en wat een voorrecht om onderdeel te mogen zijn van dit mooie bedrijf!

ContactWerken bijOnze expertisesNieuws overzicht

Wil jij hier ook onderdeel vanuit maken?

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl