• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over AFAS Solutions, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van AFAS Solutions

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij AFAS Solutions

Conclusion Cares

Conclusion AFAS Solutions is onderdeel van het Conclusion ecosysteem. Conclusion levert diensten, producten en concepten voor missie- en maatschappijkritische IT-projecten. Dat plaatst ons als ecosysteem in het hart van de samenleving: we dragen bij aan de energietransitie en helpen mee om werk, zorg en vervoer makkelijker, veiliger en efficiënter te laten verlopen (SDG9). Onze interne bedrijfsvoering zet de mens voorop en biedt een veilige, gezonde en rechtvaardige werkomgeving (SDG3). Ook focussen we ons met ons milieu- en CO2 reductie management programma en CO2 reductie beleid op het reduceren van onze CO2 emissies in scope 1, 2, 3, 4 en 5 (SDG13).

Conclusion Cares MVO strategie

Maar óm die meerwaarde aan onze samenleving te kunnen leveren, zijn we ook gebruiker ervan: we consumeren producten en materialen, veroorzaken afval en emissies. Dus is het niet zo gek om naast alle aandacht voor bits en bytes ook de vraag te stellen: wat doen we ervoor terug?

Conclusion Cares

Met ons programma Conclusion Cares geven we antwoord op en invulling aan de vraag: wat doen we ervoor terug? Wij zien, naast onze bedrijven en medewerkers, ook onze klanten, leveranciers, de maatschappij, en overheid ook als deel van ons ecosysteem. We geloven in een samenleving waarin iedereen meedoet en zoveel mogelijk participeert.

Conclusion impact bos

Conclusion Impact Bos

We opereren in het hart van de samenleving, doordat wij de verantwoordelijkheid dragen voor talloze missie- en maatschappijkritische IT-projecten. We zijn ons er meer dan bewust van dat wij ook afval en emissies veroorzaken. En we vinden het dan ook uiterst belangrijk om hier wat voor terug te doen. Dit doen we onder andere door de aanplant van het Conclusion Impact Bos. Lees meer

Anders reizen

Conclusion neemt deel aan de Anders Reizen Coalitie

De gemeenschappelijke ambitie van Anders Reizen is de Co2-uitstoot van zakelijk reizen te halveren in 2030 (t.o.v. 2016). Met zakelijk reizen wordt bedoeld het woon-werk verkeer en de reizen ten behoeve van de werkgever, inclusief vliegreizen, per medewerker (fte). Dit is vastgelegd in de ‘pledge sustainable mobility’ dat ieder lid, zo ook Conclusion, ondertekent. Om deze doelen te bereiken zijn de meest effectieve maatregelen vertaald naar een koploperprogramma met ‘best practices’.

SDG Nederland

Conclusion neemt deel aan de community SDG Nederland

Sinds 2017 is het beleid en de aanpak van duurzaam ondernemen binnen Conclusion gekoppeld aan 3 SDG’s: • SDG 3 – Goede gezondheid en welzijn • SDG 9 – Industrie, innovatie en infrastructuur • SDG 13 – Klimaatactie. Deze SDG’s zijn direct te relateren aan de bedrijfsvoering en dienstverlening van Conclusion. Voor SDG 13 (Klimaatactie) committeert en focust Conclusion zich op Co2 reductie en het behalen van de CO2 reductiedoelen binnen SDG 13. Lees hier meer over in het community profiel van Conclusion.

Focus op Sustainable Development Goals 

De Verenigde Naties heeft 17 Sustainable Development Goals vastgesteld met als doel om de wereld tot een betere plek te maken in 2030. Hiervan sluiten er drie goed aan bij onze organisatie en onze MVO ambities.  Wij hebben deze drie doelen geadopteerd en ons Conclusion Cares programma ingericht om concrete vooruitgang op het gebied van deze drie doelen te bereiken.

Who Cares?!

Naast ons continue programma waarmee wij invulling geven aan Conclusion Cares, zoeken wij ook expliciet de energie en verantwoordelijkheid van ons ecosysteem op. Tijdens het interactieve programma Who Cares?! gaan wij samen met al onze collega’s op zoek naar goede doelen en goede ideeën die Conclusion kan steunen. Who Cares?! stimuleert Conclusion collega’s om na te denken waar zij graag impact willen maken. Waar willen zij van betekenis zijn? Door mee te doen aan Who Cares?! maken collega’s kans om als 1 van de 10 beste ideeën een startkapitaal mee te krijgen voor hun sponsoridee. Daarnaast kunnen ze een mooi aanvullend bedrag ophalen, door stemmen te krijgen vanuit het heel Conclusion ecosysteem. Business done differently op het gebied van sponsoring.

Conclusion Impact Bos in samenwerking met Trees For All

29.000 bomen in Conclusion Impact Bos

Conclusion is in 2022 een langdurige samenwerking met Trees for All aangegaan. Deze samenwerking startte in februari met de aanplant van 29.000 bomen in het Conclusion Impact Bos. Zo realiseren wij wezenlijke maatschappelijke impact.

Conclusion CO2 prestatieladder MVO strategie

Conclusion AFAS Solutions op hoogste niveau gecertificeerd

De CO2 prestatieladder is het instrument om inzicht in- én grip te krijgen op het energiegebruik en de CO2 uitstoot en hiermee bedrijven te stimuleren tot CO2 reductie. Tot niveau 3 gaat een organisatie aan de slag met uitstoot van de eigen organisatie (en alle projecten). Vanaf niveau 4 en 5 ga je ook aan de slag met het reduceren van de CO2 uitstoot in de keten. Conclusion AFAS Solutions is op het hoogst haalbare niveau (niveau 5) gecertificeerd. Bekijk hier de Conclusion CO2 prestatieladder certificering.

Sustainable Development Goals

conclusion-cares-run-for-the-hunger-project

Goede Gezondheid en Welzijn - SDG 3

Conclusion Cares beleid

Beleid, reductieplannen en certificaten

Wat zijn onze ambities voor morgen? Hoe gaan wij om met risico’s? Wij nemen onze verantwoordelijkheid erg serieus. Hoe wij daar invulling aan geven vind je terug in ons Conclusion Cares beleid, reductieplannen en certificaten.

Naast aandacht voor bits en bytes, doen we ook graag iets terug. Benieuwd?

Sebastiaan Leeuwenkamp

Sebastiaan Leeuwenkamp

Directeur
sleeuwenkamp@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies