SDG 3: GOEDE GEZONDHEID EN WELZIJN

Als werkgever voelen we een grote verantwoordelijkheid voor de gezondheid en het welzijn van onze belangrijkste assets: onze medewerkers. Deze verantwoordelijkheid nemen we heel serieus. Dat zeggen we niet alleen, dat maken we ook waar. Zo dragen we bij aan duurzame inzetbaarheid en vitale medewerkers.

Concusion Cares

Vitale medewerkers

De belangrijkste gezondheidsrisico’s bij Conclusion zijn werkdruk en werkstress. Deze risico’s zijn de basis voor onze visie op vitaliteit. Ons vitaliteitsaanbod ondersteunt medewerkers om fysiek, mentaal, sociaal, emotioneel en spiritueel weerbaar te zijn en te blijven. Op kantoor én thuis.

Duurzame inzetbaarheid

Conclusion investeert doorlopend in de ontwikkeling, groei, kennis en vaardigheden van medewerkers. Wij faciliteren ze om het beste uit zichzelf te halen en zélf de regie te voeren over hun ontwikkeling. Vanzelfsprekend met een vangnet wanneer er hulp nodig is. 

Waar we voor gaan

De medewerker staat bij ons altijd centraal. We streven doorlopend naar het waarmaken en vasthouden van:

1. Vooruitstrevende arbeidsvoorwaarden

De basis van goed werkgeverschap is een goed arbeidsvoorwaardenpakket. We gaan hierin verder dan wettelijk vereist. Wij maken in onze arbeidsvoorwaarden - buiten doorrekeningen naar rato – ook geen onderscheid tussen fulltime- en parttimecontracten. Iedere medewerker heeft recht op dezelfde faciliteiten.

2. Een veilige en gezonde omgeving

Conclusion heeft een ‘gemiddeld 50% thuiswerkbeleid’. Daarom investeren we niet alleen in onze kantoren, maar met het inrichtingsbudget ook in de thuiswerkplekken van onze medewerkers. Op onze kantoren staan kennisdeling, ontmoeten, (hybride) samenwerken en collegialiteit centraal. Met ruimte voor fun, rust en focus.

SDG 3 in de praktijk

U-Track and Conclusion Sports

U-Track en Conclusion Sport: Een sportief partnership

Ga naar

Ongelijkheid verminderen (SDG 10)Wat we zelf doen

Met ons vitaliteitsaanbod ondersteunen wij medewerkers om gezond en met plezier te werken, nu en in de toekomst.

Annemieke Brouwer

Annemieke brouwer

Business Specialist Arbo & Vitaliteit
ABrouwer@conclusion.nl