• Expertises

Expertise

Implementaties

AFAS voert de implementatie uit. Wij duiken in jullie organisatie en we koppelen onze bevindingen aan de mogelijkheden van de software. Wij zorgen ervoor dat inrichting aansluit bij jullie organisatie en dat deze beheersbaar blijft in de toekomst.

Als enige partij in Nederland verbinden wij alle mogelijkheden van AFAS Software met de vereenvoudiging van organisatieprocessen en het gedrag van jullie medewerkers. Zo leggen wij een stevig fundament voor nieuwe kansen in de markt. Het gaat niet zozeer om hoe AFAS werkt, het gaat vooral om hoe jullie organisatie werkt met AFAS zodat jullie volledige focus ligt op de primaire bedrijfsvoering.

Implementaties

Conclusion AFAS Solutions ontstond vanuit eigen praktijk. De implementatie van AFAS bij Conclusion was een van de grootste ERP-integraties. De technische implementatie verliep voorspoedig, terwijl de verbetering en processen de meeste tijd en energie kostten. Met onze ervaring en expertise nemen wij het doorvoeren van deze veranderingen voor jullie uit handen.

Meer dan een technische implementatie

In de tijd dat wij binnen Conclusion overstapten naar AFAS, ondervonden we direct een uitdaging. De implementatie resulteerde in een samenvoeging van verschillende werkmaatschappijen met diverse werkwijzen. Echter, binnen Nederland was niemand beschikbaar om het gedrag van onze medewerkers te coördineren en deze werkwijzen tot één gestroomlijnd geheel te ontwikkelen.

Voor onze opdrachtgevers creëren wij juist die verbinding tussen enerzijds de technologie en anderzijds organisatiekunde en draagvlak. We maakten tijdens onze eigen implementatie de belofte van AFAS met vele uitzonderingen waar. De belofte van eenvoud. De organisatorische implementatie is de basis van het huidige Conclusion AFAS Solutions. 

30 werkmaatschappijen, 8 verdienmodellen, duizenden projecten: alles in één beheersbare omgeving. Dit is nog steeds uniek in Nederland.

Implementatie: focus op de organisatie

Onze specialisten weten van aanpakken en houden overzicht

Wij zijn gespecialiseerd in veranderingen op het snijvlak van technologie en organisatie. Immers: vreemde ogen dwingen. Bij een implementatie komt nou eenmaal veel organisatie kijken. Wij houden overzicht, rapporteren en we springen bij indien nodig.

Onze specialisten vereenvoudigen

Welke werkzaamheden zijn niet langer nodig dankzij de AFAS-technologie? Welke keuzes worden gemaakt en wat zijn de gevolgen hiervan? Wij herontwerpen processen voor een optimale implementatie van AFAS Software.

Onze specialisten zetten jullie klanten centraal

Hoe zouden de interne werkstromen moeten lopen zodat jullie klanten maximaal kunnen profiteren? Onze specialisten besteden hier veel aandacht aan.

Onze specialisten creëren draagvlak

Veranderen doet zeer. Wij nemen medewerkers mee in jullie visie om begrip voor verandering te krijgen.

Kortom: onze specialisten zorgen ervoor dat de implementatie niet alleen een technisch succes wordt, maar ook rendeert in de praktijk.

Samen aan de slag met het Erasmus MC

Lees onze referenties

Samen aan de slag met het Erasmus MC

Voor wie we met trots werken

Onmoet de specialisten

Een groot team van specialisten staat dagelijks voor jou klaar. Wij worden gelukkig als we jou echt verder kunnen helpen.
Professioneel Beheer
Optimalisaties
Onze expertises
Onze producten
Neem contact op en ontdek hoe we jou ondersteunen

Klaar om te starten?

Eva Verkerk

Accountmanager
Eva.Verkerk@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy