• Expertises

Expertises

Onze expertises

Wij zijn de AFAS partner die ondersteuning biedt bij implementaties, het beheer van software gedeeltelijk of compleet uit handen neemt en optimalisaties uitvoert.

Meer rendement halen uit de AFAS Software applicatie? Dat kan. Door de kracht van de eenvoud van AFAS te benutten. Eén geïntegreerd softwarepakket ondersteunt de volledige bedrijfsvoering. Je boekt echt succes als jouw medewerkers deze eenvoud daadwerkelijk benutten in de complexiteit van hun dagelijkse praktijk.

Onze diensten

Wordt jullie AFAS omgeving al professioneel beheerd?

Vanuit ons servicecenter, de basis van onze organisatie, voeren wij functioneel applicatiebeheerdiensten uit die zich focussen op doorontwikkeling en continuïteit van de applicatie.

Ontstaan uit eigen praktijk

Conclusion AFAS Solutions is ontstaan uit onze eigen praktijk. De implementatie van AFAS bij Conclusion was een van de grootste ERP-implementaties van de afgelopen jaren. De technische implementatie verliep voorspoedig. De verbeteringen van processen bij Conclusion bleken de meeste tijd en energie te kosten.

Er was op dat moment niemand in Nederland die het gedrag van medewerkers bij kon sturen om de diverse werkwijzen van verschillende werkmaatschappijen tot één gestroomlijnd geheel te ontwikkelen.

Het is die verbintenis, tussen de technologie enerzijds en organisatiekunde en draagvlak anderzijds, die we bij Conclusion gecreëerd hebben. We hebben in onze weerbarstige praktijk met vele uitzonderingen de belofte van AFAS waargemaakt. De belofte van eenvoud. Die organisatorische implementatie is de basis onder het huidige Conclusion AFAS Solutions.  

Nog steeds is Conclusion AFAS Solutions de enige partij in Nederland die weet hoe je mensen moet laten samenwerken om het hoogste rendement uit de investering in AFAS te halen. 

30 WERKMAATSCHAPPIJEN, 8 VERDIENMODELLEN, DUIZENDEN PROJECTEN. ALLES IN EEN BEHEERSBARE OMGEVING, UNIEK IN NEDERLAND.

Dat doen we voor deze opdrachtgevers

Schadegarant is een kleine organisatie met slechts elf medewerkers. Tegelijkertijd handelen we op jaarbasis wel zo’n 230.000 schadegevallen af. Daarom zijn vrijwel alle processen geautomatiseerd, waardoor we volledig afhankelijk zijn van het goed functioneren van deze processen

Jeroen Dunk

Business Services Manager - Schadegarant

Door CAS realiseerden we pas wat er allemaal mogelijk is in AFAS!

Angelique Klingenstijn

adviseur Mens & Ontwikkeling bij Thebe

De afdelingshoofden zitten op de 24ste verdieping en kwamen helemaal naar de derde verdieping om Thijs vragen te stellen. Dit zouden ze normaalgesproken niet doen.

Sunny Ganpat

Adviseur functioneel beheer bij Erasmus MC

Onze klantcases

Ondersteuning van CAS was precies wat Safety Group nodig had.
Samenwerken met Conclusion AFAS Solutions?

Behaal meer profijt met profit!

Eva Verkerk

Accountmanager
Eva.Verkerk@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy