Solution architectuur

Zonder de juiste kaders raak je al snel de grip kwijt. Een integratie-oplossing onder architectuur waarborgt wendbaarheid, weerbaarheid, schaalbaarheid en herbruikbaarheid. Zo kun je als organisatie klantbeloftes ook op de lange termijn waarmaken.

Architectuur | MuleSoft | Conclusion Accelerate

Beperk risico’s, maak overwogen keuzes en beweeg mee in de markt.

Bedrijfskritische integratie

Het belang van een heldere integratie-architectuur wordt steeds zichtbaarder naarmate je als organisatie een volgend maturity level bereikt. Heb je bijvoorbeeld veel projecten lopen, maar kan het integratieteam niet leveren? Wil je graag zelf API’s bouwen, maar is de herbruikbaarheid laag? Of barst je scrumteam uit zijn voegen? Voorbeelden van groeipijn die je begint te voelen als organisatie in ontwikkeling. Hoe veelvuldiger je gebruikmaakt van integratie, hoe bedrijfskritischer het wordt. Door de juiste kaders neer te zetten in een integratie-architectuur beperk je risico’s, kun je overwogen keuzes maken en makkelijker meebewegen met veranderingen in de markt.

‘Voorkom groeipijn met een sterke integratie-architectuur’

Meer dan alleen techniek

Conclusion Accelerate! onderscheidt zich door écht met jou te partneren en tot een oplossing te komen die de langetermijndoelstellingen van jouw organisatie invult. We komen niet ‘slechts’ een verhaal over architectuur en integratie vertellen, maar laten zien welke bewezen oplossingen wij voor andere klanten hebben gerealiseerd. Wij helpen met het neerzetten van een visie op integratie die bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen en een strategie om deze te implementeren onder architectuur. Hierin betrekken wij niet enkel de techniek, maar ook de werkwijze en de organisatie.

Conclusion Accelerate! | Integratie - architectuur

Integratie-architectuur als solide basis

Na het geven van een visie op integratie-architectuur en een bijpassend implementatie-advies, hoeft het voor ons niet te stoppen. We kunnen je volledig ontzorgen en de daadwerkelijke implementatie van de visie voor onze rekening nemen, waarbij we sturen op de KPI’s van de bedrijfsdoelstellingen. We zorgen voor een zachte landing bij je development teams, helpen het integratielandschap aan te passen en reiken de juiste tooling aan. Zo vormt de integratie-architectuur daadwerkelijk de solide basis van een duurzame ontwikkeling van jouw organisatie. En blijf je in staat klantbeloftes waar te maken.

Stel je eigen development-team samen

Uiteraard kunnen wij daarnaast ook het MuleSoft development  verzorgen. Dat kan door jouw development-team te begeleiden, een gecombineerd team in te richten of een volledig uitbesteed development-team van Conclusion Accelerate!

Bekijk ook

Ontwikkeling | MuleSoft | Conclusion Accelerate

Integratie development

Om steeds nieuwe integraties en API’s te kunnen leveren, moet de basis op orde zijn. Deze basis hebben wij als MuleSoft development-expert zo vaak neergezet, dat we ‘m gestandaardiseerd hebben met herbruikbare componenten, templates, patronen en best practices.

Klantbeloftes waarmaken?

Samen vormen we de juiste kaders

Michiel van der Sluis

Michiel van der Sluis

Practice Manager
MvanderSluis@conclusion.nl