Integratie operations

We ontwikkelen niet alleen integratie-oplossingen, we onderhouden en monitoren ze ook. Met onze managed services zorgen wij ervoor dat de continuïteit van jouw bedrijfsvoering geborgd is. We voorkomen incidenten. En gaat er onverhoopt iets mis? Dan ben je verzekerd van een vlotte, kwalitatieve oplossing.

Integratie Operations  | Conclusion Accelerate!

Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan lig jij daar niet wakker van

Eigenaarschap en verantwoordelijkheid

Van idee tot integratie-oplossing tot het onderhouden daarvan. Vanuit Conclusion Accelerate! voelen wij het eigenaarschap en nemen we de verantwoordelijkheid voor het gehele proces. You build it, you own it. Als jouw ontwikkelpartij verzekeren wij je dus ook van een soepele bedrijfsvoering. Onze Managed Services beginnen bij regulier onderhoud en eindigen bij 24x7 ondersteuning van uw integratie-oplossingen. Waar wij u kunnen ontzorgen, is afhankelijk van uw behoefte.

Onderdeel van onze integratie operations

  • Continue system health check
  • Actieve monitoring
  • Performance -en capaciteitsmanagement
  • Incidentafhandeling
  • Controle integratie-oplossing na changes MuleSoft
  • Disaster recovery
Conclusuion Accelerate integratie expert

Service manager voor korte lijnen

Standaard onderdeel van onze dienstverlening is een service manager. Die zorgt ervoor dat we waarmaken wat we beloven en meer. Wij willen onze performance continu verbeteren en de klantverwachtingen overtreffen. Door regelmatig met de stakeholders binnen jouw organisatie om tafel te zitten, om samen de stand van zaken in kaart te brengen. Vragen die behandeld worden: waar staan we, zijn jullie tevreden, doen we de juiste dingen om jouw doelstellingen te behalen en waar gaan we met elkaar naartoe? Zo stimuleren we korte lijnen, zijn we flexibel en groeien we mee met jouw omstandigheden en blijven we nauw betrokken bij de kwaliteit van de integraties.

Bekijk ook

Architectuur | MuleSoft | Conclusion Accelerate

Solution architectuur

Zonder de juiste kaders raak je al snel de grip kwijt. Een integratie-oplossing onder architectuur waarborgt wendbaarheid, weerbaarheid, schaalbaarheid en herbruikbaarheid. Zo kun je als organisatie klantbeloftes ook op de lange termijn waarmaken.

Wil jij lekker kunnen slapen?

Wij zorgen ervoor dat alles doordraait

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl