Over ons

Conclusion Accelerate! is de MuleSoft-expert van Nederland. Wij implementeren integratieoplossingen van kop tot staart óf losse elementen van integratievraagstukken. Met één doel: duurzame businesswaarde creëren.

Conclusion Accelerate! | Over ons

Vanuit een partnership samen het beste resultaat nastreven. Door en door begrijpen wat jouw IT-uitdagingen zijn. Een ​​360° klantbeeld creëren dat kansen biedt. Dát is wat onze integratiespecialisten drijft.

Maak data de held van jouw organisatie

Jij wilt snel kunnen inspelen op de continue marktveranderingen. Je hebt behoefte aan het optimaliseren van jouw dienstverlening door deze persoonlijker en efficiënter te maken. Je wilt je nog verder onderscheiden van jouw concurrenten. Dat kan alleen met een wendbaar én weerbaar ingerichte organisatie. Daarin speelt data een cruciale rol. Conclusion Accelerate! staat als partner naast je om jouw veranderambities te realiseren.

De 6 garanties van Conclusion Accelerate!

Jij bent de regiehouder; je bepaalt, stelt prioriteiten en stuurt
Jij blijft altijd eigenaar van de source-code, het platform en de documentatie
Jij wordt slimmer op integratiegebied; kennis en kunde dragen wij actief over
Alle architectuur en code wordt ontwikkeld volgens de MuleSoft-richtlijnen
3rd party reviews zijn een vast onderdeel van onze dienstverlening
Wij ontwikkelen op basis van open standaarden en industriestandaarden

Met wie we trots samenwerken

Logo APG
klant CSU accelerate conclusion
Medux
Etos klant van conclusion accelerate
Zuyd hoge school klant van conclusion accelerate
Ecclesia
CEVA Logistics
Royal IHC
CAK
Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Met behulp van MuleSoft maken wij data beschikbaar voor low code developers en data scientists, ongeacht waar deze is opgeslagen

Onze liefde voor MuleSoft

Met behulp van MuleSoft maken wij data beschikbaar voor low code developers en data scientists, ongeacht waar deze is opgeslagen. Of het nu legacy is of moderne systemen zoals Internet of Things zijn, wij stellen jouw data centraal beschikbaar op een herbruikbare en efficiënte manier. MuleSoft versnelt verander- en innovatietrajecten door de kracht van data toegankelijk te maken binnen jouw organisatie. Het is dan ook hét integratieplatform in de markt, waar het hart van onze integratiespecialisten sneller van gaat kloppen.

Onze 100% Nederlandse club MuleSoft-specialisten, aangevoerd door dé expert van Nederland Michiel van der Sluis, weet alles uit MulesSoft te halen. Zo creëren we één geïntegreerde plek voor al jouw integratiebehoeftes.

Conclusion Accelerate! | Integratieoplossingen | MuleSoft

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid

Heb je de ambitie te veranderen naar een decentrale, wendbare organisatie? Twijfel je over de kwaliteit en toekomstbestendigheid van je huidige integratielandschap? Of zit je vast aan legacy-systemen met bedrijfskritische data en weet je niet hoe te vernieuwen? Welk informatie- of integratievraagstuk er binnen jouw organisatie ook speelt, wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de oplossing. Met behulp van de slimme techniek van MuleSoft en vanuit een flexibele en persoonlijke dienstverlening ontzorgen we je volledig. Dat noemen wij Nachtrust-as-a-Service.

Werken bij Conclusion

25+

Expertbedrijven

2500+

Professionals

79%

Fan score

500+

Klanten

Als onderdeel van Virtual Sciences | Conclusion versterken onze mensen het ecosysteem op het gebied van integratieoplossingen. Onze mensen zijn deskundig, flexibel en analytisch. Slim én sociaal. Herken jij je daarin? Kom dan binnen en ontmoet een team consultants bij wie de liefde voor integratie ervan afspat. Bouw jij mee aan ons succes én dat van onze klanten?

Meer weten?

Neem contact opOnze casesOnze thema'sNieuws

Wil jij ondersteuning bij jouw integratieoplossing?

Wij realiseren een toekomstbestendig integratielandschap in MuleSoft.

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl