Virtual Sciences - event streaming KafKa

Aan de slag als Integratiespecialist?

Aan de slag als Integratiebaas?

Verschil moet er zijn

Werken bij Conclusion

Wie wij zijn

Conclusion Accelerate! is 100% MuleSoft partner en onderscheidt zich van andere IT-organisaties door onze vakkundige IT-professionals, plezier, enthousiasme en echte uitdagingen. Jij staat centraal. We delen onze kennis met je en jouw collega’s willen ook graag van jou leren. Daarnaast investeren wij in jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Werken bij Conclusion

Net even anders

Onze cultuur? Ook die is nét even anders. Je collega’s zullen je vertellen over die warme familiesfeer. Waar je elkaar respecteert. Waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling én vooral alle ruimte voor jou: die nét-even-anders-denker-en-doener.

Heidi en Bas in de opnamestudio van Conclusion

Wij geloven in je

Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Daarom krijg je van ons meteen veel vrijheid. Om ons te inspireren met je eigen mening en je soms tegendraadse ideeën. En zo oplossingen te bedenken die van betekenis zijn.

Groep collega's bij Conclusion

Van betekenis zijn

Als Conclusion geloven we dat we van betekenis zijn door de unieke combinatie van mensen. Juist die verschillen in karakters en expertises zorgen dat we impact maken. Draag jij ook graag bij aan impactvolle (IT) oplossingen?

Versterk jij ons team van Integratiebazen?

Als onderdeel van Virtual Sciences | Conclusion versterken onze mensen het ecosysteem op het gebied van integratieoplossingen. Onze mensen zijn deskundig, flexibel en analytisch. Slim én sociaal. Herken jij je daarin? Kom dan binnen en ontmoet een team consultants bij wie de liefde voor integratie ervan afspat. Bouw jij mee aan ons succes én dat van onze klanten?
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion
groepje Conclusion collega's
Conclusion VS & Accelerate uitje
Colours of Conclusion 25 jarig jubileum
Werken bij Conclusion

Aan de slag bij hét integratie kennishuis met top IT-consultants met diepgaande specialistische kennis?

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Virtual Sciences Conclusion Roos Thoonsen

Roos Thoonsen

Business Director
roos.thoonsen@virtualsciences.nl