Integratie development

Om steeds nieuwe integraties en API’s te kunnen leveren, moet de basis op orde zijn. Deze basis hebben wij als MuleSoft development-expert zo vaak neergezet, dat we ‘m gestandaardiseerd hebben met herbruikbare componenten, templates, patronen en best practices. Dat leidt tot hoge ontwikkelstandaarden, die wij graag implementeren.

Ontwikkeling | MuleSoft | Conclusion Accelerate

Profiteer van onze hoge development-standaarden

Slimmer ontwikkelen

Onze developers zijn in staat om focus te houden op het leveren van business waarde door MuleSoft development slim toe te passen. Hierdoor hoeven onze MuleSoft developers zich steeds minder bezig te houden met randzaken. Zo werken wij met templates en herbruikbare patronen, gebruiken we geautomatiseerde code quality tooling, automatiseren we handmatige taken via CI/CD etc. Dit geeft onze developers ruimte om vooruit te kijken op de business initiatieven van jouw organisatie. We kijken naar jouw bedrijfsprocessen en informatiemodellen en combineren dit, waardoor we generieke informatiecomponenten kunnen ontwikkelen en aanbieden. Hierdoor kunnen we vanuit hebruikbaarheid en ontkoppeling meerdere bedrijfsinitiatieven snel bedienen van functies en data. Zo halen we het maximale uit MuleSoft en bieden we jou de wendbaarheid en snelheid om het verschil te kunnen maken.

MuleSoft zit in ons DNA

Wij bouwen dagelijks kennis op in onze eigen praktijk én die van onze klanten. Daardoor ervaren we constant de noodzaak om te verbeteren. Als MuleSoft-kennishuis, boordevol gecertificeerde experts, zien we het als onze taak die kennis zoveel mogelijk te delen. Doordat wij accelereren, accelereren onze klanten - en vice versa. Die versnelling gaat steeds een tandje hoger. Samen worden we slimmer en slimmer. En zijn we in staat om snel in te kunnen spelen op de continu veranderende behoeftes vanuit de business.

'Doordat wij accelereren, accelereer jij ook'

MuleSoft Development | Conclusion Accelerate!

Grip op je lifecycle

Het implementeren van MuleSoft is onze core business, maar we kijken altijd breder; naar de complete lifecycle van het integratievraagstuk. Dus ook naar alle (herbruikbare) componenten die we om MuleSoft heen gebruiken: testautomatisering, CI/CD, monitoring, je releasestrategie en nog veel meer. Zo zorgen we ervoor dat jij grip krijgt op de complete development lifecycle, van design tot aan release en onderhoud. Dat maakt dat je telkens weer voorspelbare kwaliteit kunt leveren.

Bekijk ook

Architectuur | MuleSoft | Conclusion Accelerate

Solution architectuur

Zonder de juiste kaders raak je al snel de grip kwijt. Een integratie-oplossing onder architectuur waarborgt wendbaarheid, weerbaarheid, schaalbaarheid en herbruikbaarheid. Zo kun je als organisatie klantbeloftes ook op de lange termijn waarmaken.

Benieuwd naar onze hoge standaard?

We laten je graag accelereren

Michiel van der Sluis

Michiel van der Sluis

Integration Architect / Practice Manager
mvandersluis@conclusion.nl