Red Hat

Red Hat is wereldwijd marktleider op het gebied van Enterprise Open Source Software oplossingen, zoals OpenShift, Linux, Ansible, Single Sign-On en Integratie.

xforce Red Hat logo bussiness partner

Als Red Hat Premier Business Partner bieden wij Open Source-oplossingen die wérken. Voor ontwerp, implementatie, adoptie en beheer.

Premier Business Partner

Conclusion Xforce is Red Hat Premier Business Partner voor Data Center Infrastructure, Middleware Solutions en Cloud Infrastructure. Onze jarenlange relatie met Red Hat vormt de bodemplaat onder het succes van onze klanten. En van onszelf. Wij geloven in de kracht van Open Source.

Container Platform Specialist

Door middel van deze status zijn wij erkend als een technologisch leider en betrouwbare adviseur, die samenwerkt met het toonaangevende containerplatform: Red Hat OpenShift. Met containerisatie van applicaties wordt een gecontroleerde hoge releasesnelheid bewerkstelligd en de DevOps-way-of-Working maximaal ondersteund.

Automation Platform Specialist

Met onze door Red Hat onderschreven automatiseringsexpertise helpen we bij de digitale transformatie van jouw organisatie. Het Ansible Automation Platform maakt het mogelijk om automation organisatie-breed te ontwikkelen, beheren en consumeren.

Nieuws

Containerplatform helpt business beter en sneller te bedienen

schiphol
Red Hat story