Ready - Set - Cloud

Laat je applicaties overal draaien – met slimme containertechnologie

Containerisatie

Multicloudplatformen en - Containertechnologie

In no-time applicaties ontwikkelen, die optimaal presteren en maximaal schaalbaar zijn. En dan ook nog eens tegen lagere kosten. Dát is de kracht van multicloudplatformen en containertechnologie. Maar hoe laat je die voor je werken? Als Red Hat Premier Business Partner weten we daar bij Conclusion Xforce alles van. Lees er meer over in de whitepapers. 

Vul het onderstaande formulier in om onze whitepaper(s) te downloaden.

Transform your organization with containers

Ontdek waarom digitale transformatie en de cloud hand in hand gaan en hoe containers daarbij een hoofdrol spelen. Hoe help je jouw organisatie de noodzakelijke transitie te maken?

4 tips for developing a multicloud strategy

Lees hoe je clouds van verschillende vendors combineert tot een flexibel platform dat je eenvoudig onder controle houdt. 4 tips die je helpen een succes van je multicloudstrategie te maken.

How containers can benefit your business

Ontdek hoe je met containertechnologie applicaties draait en beheert in iedere omgeving. Van een bare metal- of virtueel platform tot public en private clouds. Hoe werkt het en wat levert het op?

An introduction to Kubernetes

Leer hoe je een schaalbaar en maximaal presterend applicatieplatform opzet over verschillende clouds. Waar moet je op letten als je met containers aan de slag gaat? 7 experttips helpen je op weg. 

Download hier je whitepaper

Vul het formulier in en ontvang de whitepaper in je mail.

Meer weten?

ContainerisatieOnze casesOnze expertisesOver ons

Weten wat containertechnologie voor jouw organisatie kan betekenen?

Iliass Laghmouchi

Iliass Laghmouchi

Accountmanager
iliass.laghmouchi@conclusionxforce.nl